torstai 5. joulukuuta 2013

Ystävälle synttärilahjaksi kosmetiikkaa ja kynsijuttuja

Ystävän syntymäpäiville menossa saunaan ja poreammeeseen. Sieltä kaunis näky Helsingin keskustan ylle, jonka jälkeen siirrytään ravintola Kiilaan syömään mahat täyteen ja katsotaan minne mennään juhlimaan.

Lahjaksi rakkaalle ystävälleni annan iltaan sopivan lahjan kynsijuttuja unohtamatta. Hän saa laukun, jossa ensimmäisessä taskussa on tuoksugeeli, vaniljarasva ja kynsilakanpoistoaina, joita hän voi käyttää kun tulemme poreista. Seuraavasta taskusta löytyy kajaali, luomiväri, mineraaliposkipuna, huulikiilto, Essien kynsilakka ja water decalseja. Näiden avullakaunistaudutaan iltaa varten. Viimeisessä taskussa on matkakokoinen hiuslakka, jolla voi viimeistellä kampauksen ja mansikkainen ilojuoma suklaan kanssa vauhdittamaan iltaa.

Huomenna palataan taas kynsien merkeissä. Jos ystäväni saa laitettua lakat ja decalsit kynsilleen tänään niin instaan tulee kuvaa.


2 kommenttia:

  1. Hahahahah, toi vika kuva! :DD aika hyvä. Tästä lähin sanon täysin huoletta lähteväni YHDELLE. :'D T: Jonna http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...