tiistai 17. joulukuuta 2013

Kynsipöytä

Olen tähän asti lakkaillut lukollisen kaapin päällä, lasten vessajakkaran päällä istuen, koska lakkoja en työpöydälleni halua tuoda tietokoneen lähettyville. Istuma-asento ei ole ollut sieltä ergonoomisimmasta päästä, joten päätin järjestellä huonekaluja niin, että uusi pöytä mahtuisi. Kun jostain suunnitelmasta innostuu niin haluan sen toteutuvan mahdollisimman nopeasti. Pöydän tulisi olla valkoinen, kompakti, ilman takalevyä ja kevyt, jotta sen voi helposti siirtää niin, että toisellekkin on mahdollista tehdä kynnet. No IKEAsta löytyi Micke pöytä, jonka hinta oli 39,90€. Se haettiin ja sitten alkoi kokoaminen.


Tarkoitus oli, että itse kokoan ja poikaystävä lukee kandiaan, joten hain välineet ja purin levyt pahvista.


No kandi jäi sängylle ja itse pääsin helpolla.


Pöytä koottuuna. Nyt mulla on oma kynsipiste, johon olen erittäin tyytyväinen. Kynsilakkakaapista voi lukea täältä ja koristeiden säilytyksestä täältä. Lightbox ja kannettava kynsipakki ovat pöydän vieressä vasemmalla puolella. Tämä pöytä ei ole jykevin pöytä, mutta sopiva tähän tarkoitukseen ja on melko kevyt, joten helppo siirtää, jos tulee vieraita kynsiä koristeluun.


Pöydän päälle tulossa valkoinen liukumaton muovialusta kunhan sellaisen jostain löydän. Pöydän oikeassa nurkassa on reikä tietokoneen/pöytälampun johdoille, mutta tälle pöydälle ei tietokonetta tule niin reiiälle tuli muuta käyttöä.Tämä on ostettu kahvimukina, joka nyt pääsi uuteen käyttöön. Mikä tahansa ylöspäin levenevä kynäteline käy myös. Tässä pidän ne välineet, joita sillä hetkellä tekemiini koristeluihin tarvitsen. Mukista helppo ottaa ilman että tarvii pöydän päältä siveltimiä märillä lakoilla nostella. Pöydän alalaatikossa voi säilyttää kaikki koristeet, jos niitä omistaa inhimillisen verran. Itselläni koristeet eri laatikossa, joten tässä haluan pitää vain sellaisia tavaroita, joita jatkuvasti tarvitsen kuten rasva, kynsinauhavoide, kynsisakset, pinsetit, viila, vanulaput, dotting toolit, siveltimet, muovialusta ja kynsikiekko tutoihin. Myös kamera tulee saamaan kotinsa täältä. Olen tyytyväinen kokonaisuuteen.

8 kommenttia:

 1. On kyllä näppärän kokoinen pöytä! Tuossa ei olis tilaa levittää kaikkia kynsitarvikkeita esille niinku mulla tapana. Varmaan neljien (mikä sana?!) kynsien tekotarvikkeet on tälläkin hetkellä pöydällä. Ja sitte kun sen siivoaa ja järjestelee, niin seuraavien kynsien jälkeen sama sotku. :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla voi muuten olla kaikki sotkussa, vaatteet tuolilla ja sängyntyynyt lattialla, mutta kynsijutut pidän järjestyksessä. Tunnollisesti laitan lakkailujen jälkeen omille paikoilleen ja samalla jotenkin nautin niiden pienten esineiden järjestelemisestä. Pöytä voisi olla leveämpikin, mutta ei olisi enää nii helposti käännettävissä ilman naarmuja parkettilattiassa, joten siksi tuon valitsin. Mutta samasta sarjasta löytyy myös leveämpi pöytä:)

   Poista
 2. Voiku vois pitää itsekkin kynsijuttujaan esillä, mutta ei..Koska kissat :D Oon menettäny jo monta sivellintä, ku kissat on vähä innostunut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsellä kokemusta vain koirasta, jota ei kynsijutut kiinnosta. Suljettavaa kynsikaappiahan voi pitää auki kun itse on koristelemassa ja vieressä vahtimassa, muuten kiinni valolta, pölyltä ja kissoilta suojattuna.

   Poista
 3. Aivan upea! Mulla olisi haaveena tehdä itse geelilakkauksia kynsiin:) Tuo pöytä ihan kynsille tarkoitettuna on upeaa ja siitä huomaa että todella tykkäät häärätä kynsien parissa ♥

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään kyl kaikesta kynsihörhöilystä:D Facebook rakennekynnet ryhmästä ostat joltain halvalla tavarat ja sit vaa rupeet harjottelee, varmasti onnistuu

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...