perjantai 20. joulukuuta 2013

Ostoksia, eksymistä ja alennuskoodi vinkkejä

Postipate ollut ahkerana ja kantanut ostoksiani ja ystäviltä saatuja joulukortteja postilaatikkoon.Adeninalta saapui tilaukseni ja kortti on hyvältä ystävältäni, jota harvoin näen. Niin suloinen tonttu ison nenänsä kanssa, että pääsi mukaan kuvaan.


Markkinointi on tehokasta. Itseeni se harvemmin näin alan opiskelijana tehoaa, mutta nyt tilasin normihinnalla pyöreitä glittereitä ja water decals arkin. Pyöreät glitterit ovat olleet jo ostoslistallani, enkä ole jaksanut ulkomailta tilata pitkien toimitusaikojen takia, joten tilasin Adeninalta heidän fb sivussa olleen kuvan perusteella, jossa he mainostivat pyöreitä glittereitä taas olevan varastossa. En ole ennen tilannut heiltä, koska en tykkää maksaa postimaksuja vaan mielummin noudan tuotteet, jos mahdollista. Heltäkin nouto onnistuu, mutta itselleni Alavieska on hieman liian kaukana. Halusin testata heidän palveluaan ja ihan hyvinhän se sujui. Tilasin tuotteet maanantaina kahdelta ja tuotteet olivat postilaatikossani perjantaina. Ainakin Mimaxilta saa usein jo seuraavana päivänä tuotteensa, joten Adeninalla pidemmät toimitusajat ainakin tämän paketin perusteella. Paketin mukana tullut käsinkirjoitettu pikku kortti oli mukava piristäjä. 


Tässä pyöreät glitterit läheltä. Mustissa myös holoefekti mukana. Valkoiset ovat ainoat, joiden glitterit eivät tartu kanteen. muissa se tapahtuu, onneksi kuitenkin avattaessa ne eivät tipu kannesta lattialle vaan pysyvät siinä kiinni.


Kuva otettu Google mapsista

Eilen tuli käytyä Tallinnassa, jossa olen siis käynyt monta kertaa, mutta eilen käveltiin vahingossa väärään suuntaan, eikä löydetty Tallinnan Stockmannia. Kuvassa näkyy iso keltainen pallo, joka on Viru keskus ja kuvassa 1 on paikka, jonne kävelimme ja A Tallinnan Stockmann. Saa nauraa, niin tein itsekin kun kotiin pääsin. Karttaahan en ottanut mukaan, koska Tallinnassa jo niin monta kertaa käynyt niin eihän sellaisella mitään tee. Pysäytin myös vastaantulijan kysyäkseni enkuksi reittiä, mutta hän vain käveli törkeästi ohi. Kello oli jo sen verran, että oli palattava laivalle, joten ei keretty enempää seikkailla. No 3.1. uusi yritys.


Ostin sitten laivalta 20,60€ hintaan OPI Nail Envy Nail Strengtheria, joka ihan huippuainetta Mavala Scientifiguen kanssa. Kynnenkovettajia molemmat ja kovassa käytössä. Nyt itsellääni on tuo matte, mutta sitä ei laivalla ollut, joten otin originalin. Eipä väliä kumpaa käytän kun värin päälle aina kuitenkin laitan. Tiimareissa on konkurssialet käynnissä, jossa valikoima tilanne todella erilainen. Jumbo melkein tyhjä -40% aleilla ja Klaukkalassa melkein kaikkea -50% ja -90% aleilla. Ostin noita Etikettitarroja, joita siis hyvä laittaa franken lakkoihin (itsetehtyihin), jolloin tarraan voi kirjoittaa lakalleen antamansa nimen.


Sokoksen mainoslehden välissä vai oliko Yhteishyvä lehden takana oli alennuskuponkeja. Tämän kaivanut lompakostani, siksi jo niin ryppyinen kun odottaa mahdollista käyttöä.Sokoksella on myös alennuskoodisivut, jossa tällä hetkellä oikeastaan parempi tarjous kuin yllä oleva nimittäin tarjouksessa on pidempi voimassaoloaika, jolloin alennusmyynnit ovat jo kerkeneet alkamaan. Samanlaiset alennuskoodisivut löytyvät myös Zalandolta

Briteistä tulossa ihania lakkoja, mutta nyt pitää vain malttaa odottaa tammikuulle. Halpojen lakkojen kirous on pitkät toimitusajat.

2 kommenttia:

  1. Me käytiin Alavieskasta hakemassa meidän kaksi koiraamme. Oli aika pitkä matka,kun asun etelä-suomessa ja ajo matka kesti 7h :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...