maanantai 23. joulukuuta 2013

Joulukynnet ja digijoulurauhan julistus

Jouluksi on tietenkin pakko laittaa joulukynnet, joten lakaksi valikoitui joulunpunainen lakka kultashimmerillä. Kynsipöydälläni on joulukukka, jonka voi nähdä täällä. Suurin joulu tunnelma tuli kuitenkin näitä lakkailuja tehdessä.


Kynsillä

A Enland: Briarwood
Gina tricot: Gold
Loreal: Gold carat
Essie: As gold as it gets
kynsitarrat

A England Briarwood on ihanan ylellisen värinen lakka. Suti tosin saisi olla hieman leveämpi, jotta lakkaakin tulisi kerralla enemmän, kun nyt ei meinaa riittää koko pituudeltaan. Lyhyemmille kynsille suti varmasti juuri sopiva. Lakka on pigmenttistä ja peittää hyvin. Tosin ohuella sudilla ja pitkillä kynsillä on väkisinkin laitettava kaksi kerrosta, mutta lyhyissä kynsissä yksi voisi riittää. Gina tricotin Gold muuttui sienellä töpöttäessä hieman hopeaan taittavaksi, vaikka normaalisti levittäessä on kultaista. Nyt kuitenkin kultainen jäi sieneen. Lopuksi laitoin vielä jouluiset 2D tarrat kynsiin, jotka ovat sen verran ohuet etteivät nouse päällyslakan alta.

Alla käytetyt lakat:Olen mukana kauneusbloggaajien joulukalenterissa, jossa jokainen kauneusbloggaaja teki oman luukkunsa. Oma luukkuni löytyy täältä ja sieltä löytyy myös linkit muiden kauneusbloggaajien luukkuihin. Tässä teille meidän digijoulurauhan julistuksemme:

Kuva: Ilona (eyeshadow and flame) teksti: Elisa (miten niin liikaa?)
Teitä on jo sata lukijaa Google käyttäjäraadin kautta. Teille luvassa arvonta 25.12. Palataan asiaan silloin, nyt rentoudutaan, syödään ja ollaan läheisten kanssa. Hyvää joulua!


2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...