lauantai 19. lokakuuta 2013

Kynsilakkakaappi

Ensin lakkani olivat pienissä kannellisissa boksissa, jonka jälkeen ostin niille Facebookin kynsikoristekirppis ryhmästä niille kannettavan kosmetiikkaboksin, jota nykyään käytän silloin kun lähden ystävän kynsiä lakkailemaan, jolloin saan sinne tärkeimmät lakat, koristeet, aineet ja välineet. Tämän kantolaatikon esittelen toiste. Tämän jälkeen lakkani saivat laatikoston, mutten pitänyt siitä kun lakat näki vain ylhäältä päin, niin ei nähnyt suoraan sävyjä. Mietin pitkään sopivaa kaappia, joka olisi ovellinen, että lakat saisivat olla valolta suojattuna eivätkä pölyttyisi. Löysin IKEAn sivuilta Ätran lääkekaapin, joka saattaisi olla sopiva, joten ei muuta kuin pari lakkaa mukaan ja IKEAan katsastamaan mittanauhan kanssa kaappi. 


Kaappi on Ätran lukittava kaappi ja maksaa 19,90€/kpl. Itse ostin näitä kaksi. Yhden kaapin mitat: leveys 35cm, syvyys 15cm ja korkeus 45cm. Kokonaisuudessaan tähän kaksikkoon mahtuu 250-300 lakkaa. Jos omistaa yli 300 lakkaa niin näihin voi laitttaa ne edustuskelpoisimmat tai jos on alle niin eka tietysti vain yksi kaappi, johon mahtuu siis noin 150 lakkaa. Jos lakkavarasto on kuitenkin alle 150 niin voi kaappiin laittaa myös koristeet, kynsilakanpoistoaineet jne.

 Tällainen kaappi sopii varsinkin, jos omassa asunnossa ei ole ylimääräistä tilaa niin seinälle on hyvä ripustaa. Kaksi ruuvia vaatii per kaappi ja jopa minä osasin ne ruuvata. Kaappia itseään ei tarvitse mitenkään kasata vaan se ostetaan valmiina kaappina ja on kevyt kantaa. 


Ostin Prismasta (saa varmasti myös IKEAsta, Tarjoustalosta jne) vessakoukkuja, joihin siis olisi tarkoitus ripustaa pyyhkeitä. Näissä on mukana kaksipuoleista teippiä, joten laitoin pari koukkua reunaan, jotta saan niihin kynsitikut roikkumaan.


Yksi kaappi auki


Tältä lakkakaappi näyttää sisältä. Oikeassa ovessa ylähyllyllä on koristelu- ja leimailulakat, keskellä Sally Hansenin lakat ja tällä hetkellä käytössä oleva pikakuivattaja, aluslakka, Sientifique ja OPIn Nail Envy. Alimmassa on bakteerilakat ja glitterit. 

Oikeassa kaapissa ylhäällä Color Clubit ja Essiet eturivissä ja Models Ownit takarivissä. Keskellä OPIt ja China Claze lakat eturivissä, Tiia Vanhatapiot keskellä ja Flormarit takarivissä. Alimmalla hyllyllä IsaDoran sugar crushit, MaxFactorit, Dermosilit ja Gina tricotit eturivissä. Hoitolakat, thinneri, pikakuivatustipat ja Wild mildit takana.

Vasemmassa kaapissa ylhäällä Lorealit eturivissä. Rimmelit ja epämääräiset pinkit takana. Keskellä China Glaze lakat ja ihana OPI The man with the golden gun eturivissä. Flormarit takana. Alimmassa Butter London, Benecon, Universal Nails, BYS, Colorama eturivissä. Takana H&M, Lumene ja epämääräisiä pinkkejä.

Vasemmassa kaapissa ylhäällä Golden rose matte, Flormar ja Wild mild. Keskellä Flormar ja alhaalla pikkulakkoja kuten Mavalaa, Lumenea, Orly, Max Factorin Fantasy Fire ja Dependiä.

Lakat tarkemmin löytyvät Kynsilakat välilehdestä ylhäältä. 

15 kommenttia:

 1. wou ! vähän sulla on paljon kynsilakkoja :D

  ♥: http://inkaws.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, niitä on kerääntyny ja koko ajan kerääntyy lisää :D

   Poista
 2. Ooh, mitä keksiliäisyyttä:) 10 points!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää olla luova niin kauan et on tyytyväinen. Hyvä näky IKEAssa lakkojen kanssa kun oon mittaillu montako lakkaa tohon mahtuis

   Poista
 3. Wau :o

  http://tuulimarianna.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Vautsi - toi on oikeesti tosi hieno. Mulla omana ratkaisuna sopii (toistaiseksi ainakin) toi mun Helmeri :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo Helmer on se käytetyin ratkaisu ja sinnehän mahtuu noin 500 lakkaa per Helmer eikä vie paljoa tilaa. Ite vaan halusin, et nään lakat sivusta päin.

   Poista
 5. Wow mun kokoelma on tällä hetkellä ~20 lakkaa, ja tuntuu että nekään eivät ikinä kulu pois XDDD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kerkeen olla haudassa ennen kuin noi pullot tyhjenee :D

   Poista
 6. Makee kaappi :) Itse just tänään ostin Ikean Helmer-laatikoston omilleni (heittämällä yli 100) ja koristelutarvikkeille :D Toivottavasti se nyt hetken riittää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite en oo jostain syystä Helmeriin lämmenny, mut kaikki muut "kynsihöpöt" ymmärtää sen päälle :)

   Poista
 7. Miten saat noin monta pulloa lakkaa käytettyä ennen kuin ne kuivuvat? :0

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lakka kuivuu vain silloin kun se on ilman kanssa kosketuksessa. Jos lakkapullojen suut pitää puhtaana niin ilmaa ei pääse lakkaan kun korkki on kiinni, jolloin lakka ei kuivu. Niitä lakkoja, joita käytän usein ja joutuvat ilman kanssa kosketukseen, laitan lakan jankkiintuessa pari tippaa thinneriä, eli kynsilakan ohentajaa, jolloin lakka on taas normaalia. Esim. Kickseissä myydäään Senche Vite restore ohentajaa, jota itse käytän :)

   Poista
 8. Mä käytän semmosta "Make Up" -pussia. Pitää kyll' pian hankkii joku kaappi tai joku, sillä se on kyllä jo ihan täynnä. :D No, sinne mahtu hyvin semmoset noin 35-50 kappaletta kynsilakka -purkkeja. Koska suurin osa mun kynsilakoista on niitä mini nailpolisheja, ne isot maksaa liikaa. :D Enkä muutenkaan niin usein lakkaa kynsiä, ehkä johonkin erikoistilaisuuksiin ja joskus ihan huvikseni. :D

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...