sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Veli shoppailemassa Saksassa lakkoja

Tein Saksassa asuvalle veljelleni listan tuotteista, joita haluan sen tuovan mulle kun tulee jouluksi Suomeen. Listassa tietenkin kynsilakkoja, Essencea ja Kikoa, joita ei Suomessa myydä. Noin parin tunnin whatsup keskustelujen kautta tapahtuvan shoppailun jälkeen saatiin vääriä ja oikeita tuotteita. Shoppailu itsessäänhän meni niin, että veljeni lähetteli kaikesta kuvia ja sitten valkkasin mieluisat.


Kauluspaitoja töihin ja toimivaa Balean shampoota, joka on edullista Saksassa, mutta voittaa monet kalliit tuotteet. Itselläni on todella pitkät hiukset ja käytän TreSemmen shampoota+hoitoainetta, joka on hyvää, mutta tuo tuote on vielä parempaa, ei ole takkuja ja hiukset ovat kiiltävät. 


En pyytänyt huulipunia ollenkaan vaan kynsilakkoja. Veljeni seisoi kaupassa ja otti kuvaa kynsilakkarivistä, jotta voin valita mieleiset. Ihmettelin kuvaa hetken kunnes tajusin siinä olevan rivin huulipunia. Kynsilakat ja huulipunathan ovat aivan sama asia. No lakkahylly löytyi, mutta Suomessa matkalaukusta paljastui myös huulipunia. Hieman mysteeriksi jäi tämä, mutta voihan näitäkin käyttää kun hintakin oli vain 2,5€/kpl. Ei mitään parhaita huulipunia, mutta baarissa ja paremman puutteessa toimivat. Pysyvyys kuitenkin ihan hyvä. Nämä värit eivät itselleni ole sopivimmat, mutta yhdessä sekoitettuna tuli ihan nätti lopputulos.


Essencen lakat valkkasin hämärästä kuvasta, joten arpapelillä nämä valikoitui. Pyysin myös liilaa, mutta se näköjään jäi hyllyyn. Kikon kauppa sijaitsee 5km veljeni kodista, joten hän teki kerran 10km lenkin pysähtyen puolessa välissä kauppaan. Tämän takia sain vain kaksi vaikka olisin voinut tyhjentää kauppaa ihan kunnolla. Halusin Sugar Mat lakan ja veljeni kysyessä sitä sanoivat myyjät sen olevan loppu. Kuitenkin hyllystä löytyi vielä yksi, joten sen sain. Myyjät varmaan ihmetellyt mitä pitkä nuorimies lenkkarit jalassa heidän liikkeessään tekee. Pinkki on veljeni valitsema.


Lakat siis vasemmalta oikealle: 
Essence: Flashy pumpkin
Essence: If I were a boy
Kiko: 635
Kiko: 251

Flashy pumpkin ja If I were a boy peittävät hyvin jo ensimmäisellä kerroksella kun taas Kikon 635 ja 251 vaativat molemmat ainakin kaksi kerrosta. Hinta-laatu suhde molemmissa merkeissä on kuitenkin keskimääräisesti todella hyvä.


Maaliskuussa uusi yritys veljen shoppailujen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...