keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Tutoriaali: joulukynnet

Lukijan toiveesta toteutan seuraavan tuton.

Tarvikkeet: punainen, musta ja valkoinen lakka, dotting tool, muovialusta, sakset ja kultaista tarranauhaa (voidaan myös toteuttaa kultaisella lakalla)


Lakkaa kynsi punaisella lakalla ja anna hetki kuivua. 


Lakkaa mustalla lakalla kynnen keskelle suora viiva.


Leikkaa kultaisesta tarranauhasta (ostettu Sinooperista 1,90€ koko levy) reilun pituiset palat ja asettele ne mustan ja punaisen rajalle. Ota sakset ja leikkaa kynnen kärjestä jäävä ylimääräinen osa pois. Jos annat lakkojen kunnolla kuivua niin ylimääräiset voi myös viilata, jolloin jälki on siistimpää. Viilaamisen voi tehdä myös päällyslakan jälkeenkin.


Laita valkoista lakkaa tippa muovialustalle ja kasta dotting tool tippaan, jonka jälkeen saat paineltua valkoiset pisteet mustan lakan päälle kuvan mukaisesti. 

Hyvät pikkujoulukynnet helposti.

Alla käytetyt lakat:


Eilen tosiaan ei pystynyt oikealta sivupalkista suoraan liittymään lukijaksi, koska Bloggerilla oli joku vika, mutta nyt se taas toimii.


6 kommenttia:

 1. Onko noi kone helsinki lakat hyviä ? Peittääkö ne hyvin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi true color peittää hyvin. Jotkut missä glitteriä mukana ei oikein peitä. Mut perusvärit peittää kahdella kerroksella. Hinta-laatu suhde hyvä. Rumia noi lakkapullot muotoilultaan mut todella halpoja.

   Poista
  2. Kuvassa laitettua true color mustaa vain yksi kerros ja peitti niinkuin näkyy

   Poista
  3. Okeei kiva! Robbarissa näky olevan 3 € 2 kpl :))

   Poista
  4. Joo ja Tarjoustalossa kans sama tarjous. Ite ostin just tänään 4kpl

   Poista
 2. This is cool post and i enjoy to read this post. your blog is fantastic and you have good staff in your blog. nice sharing keep it up

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...