sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Mekossa lilaa ja ruusua, kynsiin samaa

Itse olen aina pukeutumassa iloisiin väreihin ja omissa juhlissani minut löytää punasävyisissä mekoissa, mutta toisten juhliin on mukavaa pukeutua hieman juhlittavan omalla teemalla. Eilen olivat perhetutun ylppärit ja hän pukeutuu melko usein koko mustiin ja muutenkin tummiin sävyihin, joten päätin itsekkin pukea nätin tummanliilan mekon mustalla ruusupitsikuviolla. Tähän sopien piti tehdä koristelut kynsiin. Mustia kynsiä en halunnut, joten liilat tuli. Koristelua sai olla paljon juhlien ansiosta.


Rimmelin Pompous on kaunis lakka väriltään ja sisältää värikästä shimmeriä. Tämä lakka olisi pitänyt kuvauttaa ennen koristeluita, jotta se näkyisi kunnolla, mutta sitä ei tullut tehtyä. Koostumukseltaan ei millään peitä yhdellä kerroksella, mutta kahdella paksulla olin tyytyväinen. Laitoin Senche Vite pikakuivattajaa ennen kuin koristelin ja koristellessa huomasin, ettei olisi kannattanut, koska hopeassa lakassa oleva sivellin ei tarttunut ollenkaan kynteen vaan liukui pättömästi, jolloin viivoista ei tullut ihan suoria. Ensi kerralla vapaan käden koristelut ennen pikakuivattajaa. Kynsien kärjistä löytyy Lorealin carat top coat lakka, jolla halusin lisätä hiemän blingiä.

Kynsillä: 

Rimmel: Pompous
Konad: Silver
Loreal: Diamond carat
water decals
strassi


Tässä kynnet mekon kanssa. Ruusukuvioita ei erota, mutta vähän tietoa millaisesta kankaasta on kyse.


Alla käytetyt lakat ja tarvikkeet:4 kommenttia:

 1. Onko nuo sun omat kynmet :0?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on omat. Tuolta löytyy vinkkejä pidempiin kynsiin, jos itsekkin sellaiset haluat: http://pitkatkynnet.blogspot.fi/2013/10/6-vinkkia-pidempiin-kynsiin.html

   Poista
 2. Ihanan pitkät kynnet. Kasvaispa omatkin :) Kauniit lakkaukset myös :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...