lauantai 14. joulukuuta 2013

Cesars Shopin bloggaaja ilta

Niinkuin eilen jo blogin Facebook sivulla kerroin, olin Cesars Shopin kynsi- ja kosmetiikkabloggaajille järjestetyssä blogi-illassa, jossa tutustuttiin toisiimme ja tuotteisiin. Meitä oli noin 20, joista osa oli tuttuja ja osa uusia kasvoja. Oli kiva kuulla muiden blogitaustoja ja suosikkilakkamerkkejä.

Cesars Shopin tilat ovat hyvällä sijainnillaan Vuorikadulla, jonne kaikkien oli helppo tulla bussilla, metrolla tai junalla. Itse tilat ovat varastotilat, tosin erittäin siistit sellaiset. Kaikki mahduttiin hyvin istumaan ja ihailemaan eri lakkakokoelmien ständejä.Olisin heti napannut tuon OPIn This Gown needs a grown, mutta kun olin edellisenä päivänä ostanut OPIn Haven't the Foggiest lakan niin aattelin etten voi heti seuraavana päivänä ostaa toista hopeaa OPIn lakkaa. Jälkeenpäin jäin kuitenkin miettimään tuon This Gown needs a grown lakan perään. Sattaa vielä päästä täyttämään kynsilakkakaappia.


OPIn, Color Clubin ja China Glaze lakkoja olisin voinut näistä kynsilakkahyllyistä jäädä ihailemaan pidemmäksikin aikaa. 


Järjestelmällisenä ihmisenä oli mukava huomata kuinka selkeässä järjestyksessä tuotteet seinillä olivat. 


Tarjolla oli myös jouluaiheista syötävää, itse tosin glögi-ihmisenä keskityin alkoholittoman glögin juomiseen. Satu kertoi meille Cesarsin yhden päivän rakennekynsikoulutuspaketista, jossa pääsee tekemään itselleen rakennekynnet. Kurssia varten ei tarvitse osata mitään etukäteen, mutta jos on kiinnostunut tekemään jatkossa itselleen rakennekynnet on tällainen varmasti sopiva kurssi. Lisää kurssistä täällä. Tämän jälkeen osteltiin lakkoja ja saatiin mukaan myös goodie bagit.Tässä goodie bagin sisältö ja itse ostetu tuotteet samassa kuvassa. Color Clubin ja Konadin lakat sekä lasikuitunauha on itse ostettuja muut saatuja. Ruby Wing esitteessä on esiteltynä väriä eri valossa vaihtavat lakat ja Konadin vihkosessa kaikki tuotteet sekä kuvalliset ohjeet leimaamiseen. Lopusta löytyy tilaa myös omille muistiinpanoille. 


Ennen kaikkea mukavaa sisältöä silmäni osuivat tähän suloiseen laatikkoon. Tullessani kotiin meillä asuva pilkkuja rakastava hollantilainen iski myös silmänsä tähän laatikkoon ja olisi sen jo itselleenkin ottanut. Tämä pääsee yöpöydälle ainakin siihen asti kun parempi paikka löytyy.


Nämä ovat goodie bagin sisältöä: Nailfix kynsinauhaöljy, A Englandin Briarwood, Revlonin irtoripset, pinkkiä palloglitteriä,, suklaata ja jouluaiheisia tarroja. Sininen kynsinauhaöljy oli hieman pelottava, joten oli pakko päästä kokeilemaan heti kotiin tultuani. No eihän se sininen enää levittämisen jälkeen ollut ja tuoksui pehmeälle vaniljalle. 


Tässä vielä joulutarrat ja glitteri lähempää. Jouluaiheiset tarrat pelastavat kiireisimmätkin kynnenkoristelijat.Tässä Cesarsilta itse ostamani tuotteet. Kahden vasemmanpuoleisen lakan ja lasikuitunauhan oston olin suunnitellut jo ennen tapahtumaan menoa, mutta neljä oikeanpuoleista lakkaa tuli herätysostona hankittua, kun maksoivat 2€/kpl. Color Clubin ja Konadin leimauslakkoja jäi vielä koreihin, joten suosittelen ottamaan yhteyttä Cesarsille, jos näitä haluaa. 


Tässä lakat tikutettuna vasemmalta oikealle:

A England: Briarwood
Color Club: Halo-graphic
Color Club: Sugarplum fairy
Color Club: Seduction
Color Club: Pokerface

Color Clubin lakkoja on alkanut kerääntymään kun messuilla kävin tyhjentämässä Cesarsin alekoreja ja Saksasta nappasin CC:n minipulloja. Kolme vasemmanpuoleista miellyttävät itseäni eniten. A Englandin Briarwood on ylellisen tuntuinen lakka punaisella värillä ja kulta shimmerillä. Lakka levittyi hyvin ja peitti kahdella kerroksella. Color Clubin Halo-graphic on pitkään ollut ostoslistalla voimakkaan holo efektin takia. Tätä kuvatessa ei tarvinnut miettiä kuinka päin tikun asettelisi, jotta holo näkyisi kun se erottui koko ajan. CC Sugarplum fairy on täynnä hologlitteriä. Seduction ja Pokerface ovat creme lakkoja, jotka saavat odottaa kevääseen ennen kuin pääsevät kynsille.


Tässä Sugarplum fairy lakkapullo, josta erottuu hyvin hologlitteri.

Kiitos Cesarsille, muille kauneusbloggaajille ja tämän blogin pitäjälle, jonka kanssa jatkettiin vielä kolme tuntia Iguanassa syöden ja höpötellen.
9 kommenttia:

 1. Niin mikä tuo pinkki pilkullinen laatikko on? Pelkkä tyhjä laatikko vai oliko siellä sisällä jotain? Ehei, en mitenkään oo hulluna vaaleanpunaiseen... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä oli A Englandin lakka ja Nailfixin kynsinauhaöljy, mutta ihastuin tohon laatikkoon, että laitoin sen yöpöydälle ja nyt sisällä on mun käsirasva ja silmänympärysvoide, joita käytän aina iltaisin:)

   Poista
 2. This Gown needs a grown on kyllä yksi vuoden kauneimpia lakkoja mielestäni joten kyllä sen voi hyvällä omallatunnolla ostaa:)

  VastaaPoista
 3. Olipa hauska, että Cesarsin porukka tämmöisen järkkäsi! Itsekin olen käynyt joskus Cesarsilla paikanpäällä shoppailemassa ja on ne täydet hyllyt aika houkuttelevan näköisiä. :D Oliko teitä ihan ympäri Suomea, vai vain sieltä Helsingin suunnalta? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauneusbloggaajia ainakin melko läheltä Helsinkiä matkojen takia. Monet olivat Helsingistä, mutta oli kauempaakin saavuttu.

   Poista
 4. Oli varmaan todella mukava tapahtuma! :) Ihania lakkoja saitte ja ostit <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo aika vain meni nopeasti. Olisin helposti voinut jäädä juttelemaan kynsiasioista pari tuntia lisää:D Pakko oli ostaa lakkoja kun siellä jo oli niin säästy postikulut:)

   Poista
 5. This is cool post and i enjoy to read this post. your blog is fantastic and you have good staff in your blog. nice sharing keep it up

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...