keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Luottotuotteeni kynsien hoidossa

Pidän lakat siistinä kynsillä, jolloin ne tukevat kynttä. Mikäli lakat ovat lähteneet reunoista, lohkeaa koko kynsi helpommin. Värilakkaa laitan myös aina vähintään kaksi kerrosta ja päälle Senche Vite pikakuivattajaa. Värilakan alle tulee Mavalan Scientifique ja OPI Nail Envy kynnenkovettajia sekä aluslakka kerros.

OPI Nail Envy, Senche Vite Dry fast top coat ja Mavala Scientifique
Nämä ovat top3 suosikkituotteeni. Kovassa käytössä kaikki. Ensi maanantaina Kickseistä saa Senche Vite pikakuivattajaa -50% eli hintaa on 7€. Silloin on hyvä päivä ostaa ja tutustua tähän tuotteeseen, jos ei sitä vielä itsellään ole. Itse aion ostaa yhden kaappiin odottamaan, että tämä nyt käytössä oleva on kulutettu. Mavalaa löytyykin jo kaapista varapullo. 
Rasvaan käsiä useamman kerran päivässä ja välillä laitan käsiin paljon rasvaa ja työnnän yöksi puuvillakäsineiden sisään, jolloin kädet ovat ihanan pehmeät aamulla. Rasvapurkkeja onkin sitten kerääntynyt söpö rivi. Vaselinen rasvaa kutsun mummorasvaksi sen mummomaisen hajun perusteella. Rasva kuivuu hitaasti, mutta sen kuuluisi tehdä hyvää kynsille. Tätä käytän silloin kun vaihdan lakat niin levitän paljaille kynsille rasvaa ja annan rauhassa kuivua. Cienin käsirasva on ostettu Lidlistä halpaan 1,69€ hintaan. Kopioi Primon mantelirasvaa tuoksullaan. Hyvä hinta-laatu suhde tuotteessa, ei kuitenkaan suosikkini. Tässäkin saa hetke odottaa ennen kuin rasva imeytyy. Natusanin käsirasva on mukavan värinen ja tekee käsistä pehmeät. Tämäkään ei ole mikään supernopea imeytyjä mutta lopputulos on hyvä. Avenen rasva on kylmän tuntuinen kun sitä levittää ja jättää pienen kalvon iholle. Sitten todella hyvään tuotteeseen, eli Lemon juice & Glyserinen käsivoiteeseen, joka oikeasti imeytyy nopeasti ja tuoksuu hyvälle. Tätä tekee mieli levitellä koko ajan. Toinen hyvä on Primon rasva tuoksuu myös todella hyvälle ja imeytyy hyvin. Tämä kuuluu monien luottotuotteisiin samoin kun seuraava eli Laveran käsivoide, joka on saanut Saksassa todella hyvät arvostelut. Viimeisenä, muttei vähäisimpänä tulee Nivean perusrasva, joka aina laukussa mukana. Paksua tavaraa, mutta voittanut testeissä monet kalliit merkkituotteet.Kynsinauhavoiteiden käyttö meinaa usein unohtua, joten niitä lisäilen aina kun muistan. Pidän yhden käsirasvan ja kynsinauhavoiteen työpöydällä, jotta voin sillä aikaa kun kone käynnistyy levittää rasvaa. Rasvan kannattaa olla nopeasti imeytyvää koska koneet eivät käsirasvoista välitä. Myöskin laukussa on hyvä säilyttää pientä tuubia ja yksi tuubi yöpöydälle, josta voi ottaa juuri kun on menossa nukkumaan. Näissä ei ole omaa suosikkia vaan levitän sitä mikä sattuu olemaan lähellä. Primon mandariini tuoksua pidän hieman outona.

Lisäksi tulee levitettyä kynsinauhaöljyä, joka tällä hetkellä on Saksasta ostettu P2 kynsinauhaöljy hunajan tuoksuisena. Tuoksu ei ole mieleeni vaikka hunajasta tykkäänkin. Paremman puuttteessa tuota käytän ja maksoikin vain hieman päälle kaksi euroa.

Mitkä ovat omat luottotuotteesi? Saa suositella mullekkin uusia tuotteita


4 kommenttia:

 1. Nivean perusrasva! Parasta mitä olen testannut ja ei ole hinnalla pilattu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo monen muunkin mielestä parasta: http://www.iltalehti.fi/kauneus/2013092217517382_ka.shtml. Saksassa ostin tollasia pikkusia purkkeja 0,50€/kpl ja on riittosia. Maktuu hyvin kaikkiin laukkuihin eikä paina. Isompi purkki sitten yöpöydällä, josta laitan iltaisin.

   Poista
 2. Hei ihana blogi sulla! Liityin lukijaksi koska olen juuri alkanut itse opettelemaan akryylikynsien tekoa ja vaikka se ei ihan sama asia olekaan kuin lakkaus niin koristeluita saa kuitenkin tehtyä paljon saman kaltaisia ja sulta saa kivoja ideoita! =)

  Käy kurkkaamassa mitä mä oon saanut aikaiseksi, vaikka en olekaan kun vasta 3 kynnet tehnyt ja liity lukijaksi jos haluat =) Blogista löytyy toki paljon muutakin kuin pelkkiä kynsiä. http://livelovelaughcecilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hieno blogi sinullakin. Jään seuraamaan akryylikynsien tuloksia:) Olethan tietoinen myös facebookin kynsikoristelut ryhmästä, siellä paljon muitakin kynsiharrastajia omine kynsikuvineen ja höpötyksineen. Multa monesti pyydetty et rupeisin opettelemaan akryylien tekoa, mutta kun itselleni ole laittamassa niin tuntuisi hassulta muita varten ostaa kalliit välineet ja altistaa myrkyille kun niitä myrkkyjä jo nyt tulee lakkapulloista ihan tarpeeksi hengiteltyä. Mutta innolla katson sinun etenemistäsi. Aluksi vaikeaa ja hidasta, mutta sitten nopeutuu ja kynsistä tulee toinen toistaan upeampia:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...