torstai 12. joulukuuta 2013

Joulukalenteri tarjous

MiMaxin joulukalenterissa oli 10.12 tarjous OPI San Fracisco kokoelman lakat 7€/kpl. Tilasin heti neljä ja löysin vielä poistotuotteista yhden mukaan. Käyn aina noutamassa tuotteet, jottei tarvitse maksaa postimaksuja.Lakat vasemmalta oikealle: 

OPI: Alcatraz...rocks
OPI: In the cable car-pool lane
OPI: Haven't the foggiest
OPI: Keeping suzi at bay
China Glaze: Split perso-nail-ity


Alcatraz on suosittu tekstuurilakka värikkäillä glittereillä. Kuvissa ei lakka pääse ikinä edukseen. In the cable car-pool lane on kaunis creme, joka tarvitsee tosin 2-3 kerrosta ollakseen peittävä kun taas hopea Haven't the foggiest peittää jo ensimmäisellä kerroksella. Keeping the suzi at bay odottaa mielenkiinnolla kynsille pääsyä. Hieman hurjan värinen, joten saa nähdä sopiiko itselleni. Peittää 2-3 kerroksella ja on koostumukseltaan creme. China Glaze Split perso-nail-ity on tranzitions lakka, joka on erivärinen ilman päällyslakkaa ja päällyslakan kanssa. Tikun oikea puoli on päällyslakan kanssa, eli väri tummenee laitettaessa päällyslakkaa.Lakkojen päälle ostin vielä ruusu water decals paketin, koska ovat niin kauniit. Kaupanpäällisinä ostoksista sain vielä punaista hologlitteriä, joka sopii ruusujen kanssa. 


2 kommenttia:

  1. En oo ikinä kuullutkaan noista tranzitions lakoista. :o kivalta näyttää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noin vuos sitten julkastu kokoelma. Nyt löytyy MiMaxilta poistotuotteista. Ideana kiva, et päällyslaka n kanssa tummempi nii voi tehdä vai minkälaisia kuvioita päällyslakan kanssa leikkien. Kuitenkin käytännössä pikakuivattajaa ei pysty käyttämään koko kynnelle ja lakat lohkeilevat kulmista ilman päällyslakkaa. Mutta eihän hiekkalakkoihinkaan laiteta päällyslakkaa ja silti todella suosittuja.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...