perjantai 31. tammikuuta 2014

OPI, Zoya ja China Glaze, kaikki isossa paketissa Briteistä Suomeen

Niinkuin jo Pitkät Kynnet Facebook sivuilla ilmoitin niin nyt on menossa IsaDora Peel off lakan tositesti. Tämän takia en voi vaihtaa vielä koristeluja, koska testaan Peel offin pysyvyyttä kynsillä eri harrastusten ja hauskuuksien voimin. Siitä lisää pian, mutta tänään sain monta uutta lakkaa kun Briteistä asti verkkokaupasta, joka ei toimita Suomeen yhden tai kahden kynsiharrastajan avulla tuli iso paketti.


Yhdeksän ihanaista yhdessä isossa kasassa.


Zoyan lakat vasemmalta oikealle: Dhara, Carter, Tomoko ja Arabella. Noi värit ovat todella kauniit.


Kaikki ovat tekstuurilakkoja ja valitettavasti tekstuuri ei ollut kerennyt kunnolla muodostua kun kuvan näköjään liian hätäisesti otin. Arabella ja Dhara peittävät näistä parhaiten melkein yhdellä, täysin kahdella kerroksella kun taas Carteria laittaisin kolme kerrosta


OPI lakkojen mukaan päässyt myös yksi China Glaze. Lakat vasemmalta oikeaale: OPI: I snow you love me, OPI DS Extravagance, OPI This gown needs a crown, OPI DS Luxurious ja China Glaze Ruby Pumps.


OPI I snow you love me on enemmän tarkoitettu laitettavaksi alustalle ja sen kautta tikulla kynnelle, jolloin voi itse tehdä mieleisensä kuvioita. Ympyränmuotoiset holot ova näyttävät värilakan päällä. Hippuja saa jonkin verran kalastella. OPI DS Extravagance on kaunis purppura hololitterillä. OPI This gown needs a crown on kunnon paijauslakka. Kun sen antaa kuivua, ei sitä voi olla silittämättä, koska pinta tuntuu niin sileältä ja silkkiseltä. OPI DS Luxurious on kirkas oranssi paljolla shimmerillä. China Glaze Ruby pumps on "the must" joululakka, mutta koska itselläni sitä ei ollut niin pakkohan se oli hankkia. Peittää huonosti, vasta kolmannella tai neljännellä kerroksella, mutta sävyltään täydellinen jouluun.

Näitä oli paljon, mutta vedän ne tänään olevien syntymäpäivieni piikkiin, eli kai nämä oli mun lahjani itselleni. Nyt menen laittamaan syötävää ja juotavaa esille ja kohta tulevat ihanat ystäväni.

8 kommenttia:

 1. Paljon onnea synttäreden johdosta!:) ihania ostoksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ostoksia oli enemmän kun muistin:D

   Poista
 2. Onnea! :) Ihania lakkoja!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja kivoja ostoksia

  VastaaPoista
 4. Onnea, onnea :) Aivan ihania lakkoja oot ostanu! Varsinki nuo kaikki Zoyat<3

  VastaaPoista
 5. Oi, ovat todella ihania värejä ~ Varsinkin noi Zoyat ^^

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...