sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Ihana sunnuntai: brunssi ja shoppailua

Herään arkisin kuudelta töihin, enkä pääse viikonloppuisin rytmistä eroon, joten kerkeen päivän aikana tekemään paljon. Kävin eilen aamulla ratsastamassa hevoseni, jonka jälkeen ystävä tuli luokseni ja lähdettiin Fazerin brunssille. Lautanen täyteen salaatteja, hedelmiä, lohta ja croissantteja. Juomaksi appelsiinimehua ja mangosmoothieta ja jälkkäriksi teetä sekä kakunpalanen. Näitä kaikkia ahmiessa kerkesi hyvin vaihtaa kuulumiset kun toinen ollut Australiassa. Mahat palloina vyöryimme Stockmannille, jossa on torstaihin asti -60% alet. Paljon löytyi vaatteita, harmillisesti kosmetiikkan ja kynsilakkojen puolelta ei erityisiä aleja löytynyt. Stockmannin alepöydältä löytyi MaxFactorin Earth Spirits sarjan 110 Onyx luomivärin, joka on mukavan pigmenttinen ja pehmeäsävyinen musta suurella määrällä shimmeriä. BikBokista löysin nail art kynän ja kysyin myyjältä kuinka ohut kynän pää on. Myyjä vastasi ensin, että ihan ohut ja sen jälkeen eikun tussityyppinen. No epämääräisestä vastauksesta johtuen päätin ottaa kokeiluun ensin vain yhden. Värivaihtoehtoina oli hopea, kulta ja vaaleanpunainen. Valitsin hopean, koska se sopii itselleni paremmin. 


Pää on enemmän tussityyppinen kuin ihan ohut. Tarvitaan monta pumppausliikettä ennen kuin väriä tuli esiin. 


Ensimmäiset piirrustukset olivat kauniit ja tein heti kukkia ja sydämiä. Laitoin korkin kiinni ja annoin tussin olla rauhassa. Kun sen taas otin esiin jouduin taas monta kertaa painamaan ennen kuin tuli tasaista jälkeä. Kynällä saa todella ohuita pisteitä eikä väriä ryöpsähdä ulos kerralla liikaa. Enemmänkin tilanne on päinvastoin, kun joutuu jatkuvasti pumppaamaan lisää väriä, että hermot meinaa mennä. Olen ihan tyytyväinen, etten kultaista ostanut, nimittäin tätä kirjoittaessa halusin kolmannen kerran kokeilla tätä niin nyt en saa kynästä enää mitään ulos. Olen ravistanut kynää kunnolla ja pumpannut yli 300 kertaa ja hopeaa ei enää tule. Huomenna uusi yritys. Katotaan pääseekö koristelutarvikkeiden sekaan vai takaisin kauppaan.   

2 kommenttia:

  1. Mulla kävi Essencen nail art kynän kanssa vähän samoin.. Ekalla kerralla toimi ihan ok hyvin, toisella kerralla sai painaa jo useamman kerran, että tuli väriä ja kolmannella kerralla 100 pumppauksen jälkeen se pääty roskakoriin :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...