sunnuntai 2. helmikuuta 2014

IsaDoran peeloff tositestissä

Hankin itselleni jo ennen joulua IsaDoran peel off lakan, joka on siis tarkoitus laittaa värilakan alle ja poistua kynneltä yhtenä isona laattana, mutta vasta kun itse haluaa. Osalla ongelmana on, että on irronnut itsestään ennen aikojaan, joten halusin odottaa, että teen jotain sellaista, jossa voin oikeasti kertoa toimivuudesta.

Laitoin IsaDoran Peel offia maanantaina yhden kerroksen kynnelle ja annoin kuivua kunnolla ennen värilakan laittamista. Tiisaina olin Flamingo Spassa vesiliukumäissä, höyrysaunassa, suola-altaassa, tervasaunassa, biosaunassa, aromasaunassa ja lämminvesialtaassa. Torstaina vedin lapsille koripalloa sekä siivosin ja perjantaina vietin syntymäpäiviäni kokkaillen kaikkia herkkuja. Kynnet ovat olleet kovalla rasituksella, mutta siltikään eivät lakat lähteneet.


Peel off ei lähtenyt viikon aikana irtoilemaan todennäköisesti sen ansiosta, että laitoin sitä vain yhden kerroksen. Poistaessani osa kynsistä lähti kokonaisina laattoina ja osassa sai ottaa irti useamman laatan.Jos Peel offia laittaa liikaa, irtoaa se ennen aikaisesti ja jos liian vähän, ei se irtoa kunnolla. Eli oikea määrä löytyy itse testaamalla omille kynsilleen, koska jokaisen kynnen kuivuus, laatu ja muut ominaisuudet ovat erilaiset. Itselläni pitää laittaa yksi paksumpi kerros tai kaksi ohutta, jotta Peel off toimii oikein.Miten itselläsi on Peel off toiminut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...