sunnuntai 5. tammikuuta 2014

Kultaiset kynnet hologlittereillä

Halusin tehdä koristelut, jotka sopivat Tallinnan reissulle ja tiistaina alkavan työharjoittelun ensimmäiseen työpäivään. Vuoden 2014 trendeihin kuuluu yksinkertaisuus, vaaleus ja kynnen juuresta lähtevät koristelut. 


Valitsin pitkän pohdinnan jälkeen pohjaväriksi Butter Londonin kultaisen, joka ei pistä silmiin, mutta erottuu paremmin kuin nude. Koristeluiksi valitsin uudet mustat pyöreät hologlitterit, jotka kokosin kolmiomaisesti kynnen juuresta lähtien. 


Kynsillä:

Butter London: The Full Monty
pyöreät mustat hologlitterit

Butter London levittyy hyvin, mutta tarvitsee ainakin kaksi kerrosta peittääkseen. Butter Londonin lakat ovat 3-free eli eivät sisällä formaldehydejä, tolueenia eikä DBP:tä. Mitä enemmän kynsiään lakkaa niin sitä enemmän huomaan pikkuhiljaa suosivani näitä myrkyttömämpiä vaihtoehtoja. Nyt talvisaikaan kun kynnet muutenkin ilman takia kovalla rasituksella niin asetoonikin on jätetty talveksi pois. Eli käytän nyt Saksasta ostamaani Dm:n Ebelin professional Nagellack entferner acetonfrei (asetooniton kynsilakanpoistoaina), joka sisältää arganöljyä ja biotiinia. 125ml pumppupullon hinta oli noin euron, ja toimii parhaiten testaamistani asetoonittomista poistoaineista. 


Tästä kuvasta näkee glittereiden hologrammi efektin. Olen tyytyväinen lopputulokseen. Nämä eivät herätä turhaa huomiota, mutta ovat kuitenkin kauniit. Holoefekti saa koko ajan liikuttelemaan kynsiäni.

Alla käytetyt lakat:Tapahtuuko sinulle koskaan niin, että kun olet koristellut kyntesi ja ne ovat onnistuneet, pitää niitä joka kohdassa hetki ihastella? (terkuin kynsiensä tuijottelija)
4 kommenttia:

 1. Tapahtuu! Varsinkin jos on joku nätti shimmer lakka niin koko ajan huomaan kattelevansa kynsiä:D

  VastaaPoista
 2. Kyllä tapahtuu :D Välillä se jopa ihan rupeaa häiritsemään mua, kun tuijottelen omia kynsiäni.. Nämä sun kynnet on kyllä oikeen nätit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin kun koristelun suunnitteluun ja toteutukseen on nähnyt vaivaa niin ehkä ihan hyväkin nauttia hetki lopputuloksesta. Mutta mulla kyllä sama, että se rupeaa häiritsemään jossain vaiheessa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...