lauantai 18. tammikuuta 2014

Beauty book

Pidän tiedosta ja haluaisin kirjahyllyynikin suomalaisia teoriakirjoja kynsistä. Suomessa tosin ei niille ole markkinoita, joten ne ovat englanniksi. Pidän kuitenkin hienona, että Suomesta löytyy kynsikirjoja ja ne ovat jopa niin suosittuja, että jouduin tilaamaan kauppaan kirjan, koska se oli loppu koko pääkaupunkiseudulta. Se kirja tulossa parin viikon päästä, mutta nyt Vogue Beauty kauneuden kirjaan.
Olin skeptinen ja ajattelin kirjan sisältävän pääosin mainostyyppisiä kuvia ja olevan Vogue lehden tyyppinen. En olisi pelkän nimen ja etukannen kuvan perusteella ostanut, mutta onneksi kirjakaupassa on lupa hieman selailla, jolloin sain parempaa silmäystä kirjaan ja tykästyin.

Kirjan takakansi


Kirja on suomenkielinen ja opusmainen. Kirja sisältää paljon tietoa kauneudesta ja sen historiasta. Kirjassa käsittellään kysymystä, mikä on kauneus? Muita teemoja ovat kauneus ja muoti, vartalo, ihonhoito, hiukset, meikki, tuoksu ja vaihtoehtoinen lääketiede. Kirja sisältää faktaa laidasta laitaan, annetaan syvä vastaus kysymykseen mikä on puuteri ja kerrotaan mitkä vitamiinit tehoavat milläkin tavalla kehossamme. Kirjassa myös tutoriaaleja esimerkiksi kampauksiin ja kuinka onnistua valokuvissa sekä vinkkejä erilaisiin kauneuskikkoihin.Näin kynsiharrastajana olisin toivonut tietenkin kynsiosion olevan laajempi, nyt se oli vain muutaman sivun, jota ihmettelin suuresti kun kirja kuitenkin 400 sivuinen. Onneksi pian tulossa kynsikirja, niin saa kynsikirjapuutteen täytettyä.


Olen kirjaan todella tyytyväinen. Normaalihinta on 37€, mutta suomalaisesta löysin 9,95€. Kannattaa käydä kurkkaamassa, jos suomalaisen aleista vielä löytyisi, ainakin tätä voi tilata heille lisää. Kirjaa ei millään saa kerralla luettua, koska sisältää niin paljon tietoa. Tämä tuskin jää kaappiin pölyttymäänkään, koska voi aina palata tarkistamaan vitamiinejä tai muuta faktaa.

Onko sinulla kokemusta tästä kirjasta? Mitä pidit? 2 kommenttia:

  1. No ei kyllä ole ainakaan hinnalla pilattu :) Varmaan myös todella kiinnostavaa luettavaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo todella hyvä. Odotan sun suosittelemaa Nail Candy kirjaa vielä tutkittavaksi:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...