lauantai 25. tammikuuta 2014

Pakkanen paukkuu, kynnet myös

Olin lakannut kynnet jo keskiviikkona sinisiksi, koska torstaisin opetan lapsille korista, eivätkä kynnet kestä jos eivät ole lakattuina. Eilen oltiin työporukan kanssa laulamassa karaokea ja illalla kotiin tullessani jouduin odottamaan bussia noin puoli tuntia, koska edellisellä vuorolla tapahtunut jokin onnettomuus niin odotettiin ambulanssia. Siinä -20C pakkasessa meinasi nenä irrota, eikä tuntoa ollut enää varpaissa ja sormissa, vaikka olin pukeutunut ihan hyvin, untuvatakki päällä, farkut, legginssit ja saappaat jalassa. Olen vain palelevaa tyyppiä, kesää odotellessa. Sen vuoksi halusin kostoksi koristella kynteni pakkasteemalla ja pysyä itse koko päivän lämpimänä.


Kynsillä:

OPI: Keeping Suzi at bay
Konad: White
Rival de Loop: White

Toteutus ei ole täydellinen, mutta sopii epätäydelliseen keliin. Keeping Suzi at bay on voimakkaan värinen lakka, joka ei sovi kaikkiin tilanteisiin, eikä ehkä kaikille, mutta itse alkusäikähdyksen jälkeen tykkään väristä. Creme koostumukseltaan oleva lakka levittyy kauniisti, eli ei levähdä kynsinauhoille muttei myöskään jää pulloon jankkiintumaan. Lakka peittää kahdella kerroksella.


Konadin White juuri leimaukseen tarkoitettu lakka. Itseni pitäisi ohentaa sitä vähän kun meinaa hieman jankkiintua enkä halua avata uutta pulloa ennen kuin vanha on käytetty. Rival de Loopin nail art lakassa on kaksi eri vaihtoehtoa: ohut suti ja piikki, jolla voi tehdä pilkkuja.

Alla käytetyt lakat:


4 kommenttia:

 1. Hui, kuinka sä saat näillä tehtyä mitään koripallon kanssa?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ylläättävän hyvin, koripalloa kun ei kynsillä pelata vaan sormilla, jolloin kynsi ei edes osu palloon. Mutta periaatteessa koriksessa ei kannattaisi olla näin pitkiä kynsiä, koska jos ottaa pallon vastaan väärin, voi kynsi katketa todella pahasti. Mä onneks vaan opetan muille pelaamista, niin oon komentajan roolissa:D

   Poista
  2. Itseäni kauhistuttaa varmaankin juuri siksi, että koulussa (ala-asteella) sain aina tökättyä sormen kynsi edellä palloon...:D

   Poista
  3. Mä sain pallon aina päähän :D

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...