keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Nail Candy -kirja arvostelussa

Tilasin Suomalaisesta tämän kirjan, koska oli kerennyt koko pääkaupunkiseudun valikoimasta loppua. Sanoivat tilauksessa menevän kaksi viikkoa, no melkein neljän viikon viikon päästä vasta sain kirja. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Fani oli kehunut tätä blogissaan ja koska olen odottanut vastaan tulevan teoriapainotteisen kynsikirjan, oli tämä pakko hankkia kokeiluun kun hintaakin oli vain 16€. Olen aikaisemmin ollut pettynyt kynsikirjoihin, koska ne eivät ole vastanneet odotuksia.


Kansista kirja on iloisen värinen kuvineen ja otsikko nousee kansista, jonka huomaa vasta kun kirja on kädessä.


Kirjan kirjoittaja siskoksilla on oma kynsisalonki Kaliforniassa, jossa he toteuttavat näitä koristeluja. Kirjan alussa on paljon yleistä tietoa kynsistä, välineistä ja koristelusta. Kerrotaan eri kynsien muodot ja oikea lakkaustekniikka.


Loppukirja on täynnä tutoriaaleja, joita on aina yksi per aukeama. Toisella sivulla on koristelu kynsillä ja toisella sivulla selkeä vaihe vaiheelta tutoriaali koristelun toteuttamiseen. Kirja on englanniksi, mutta helppolukuista ja vaikka oma englanti olisikin heikkoa, pärjää kuvien avulla vallan mainiosti. 

Jotkut kuviot eivät itseäni miellytä ja tiedän etten niitä tule toteuttamaan, mutta yli 50 vaihtoehdosta löytyy jokaiselle jotakin. Tutoriaalit on helppoja tai melko helppoja toteuttaa, joten itse olisin toivonut vaikeampia tutoriaaleja mukaan.

Todella hyvä kirja, nyt vaan ei osaa päättää mistä alottaisi.


3 kommenttia:

 1. Vihdoinki sait omasi! Nyt vaan toteuttelemaan kynsiä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesti kyllä, mut nyt se on kaapissa. Katotaan milloin pääsee joku koristelu kynsille asti.

   Poista
 2. Oon kanssa miettinyt tän hankkimista! Varmaan loppukuusta pääsen tilaamaan pari kynsikirjaa. :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...