torstai 9. tammikuuta 2014

Valkoiset ostokset ja valkoiset vertailut

Kävin ostamassa IsaDoran peel offia, valkoisia lakkoja sekä alus- ja päällyslakkaa, joita tulee käytettyä niin paljon, ettei niitä voi olla liikaa.


IsaDoran peel off on ollut loppu monesta paikasta suuren suosion vuoksi. Se lupaa poistaa pahimmatkin glitterlakat yhdellä laatalla. Toisilla se on toiminut toisilla ei. Osalla se on lähtenyt ennen aikojaan ja osa on menettänyt totaalisesti hermonsa. Loput taas rakastavat tätä tuotetta. Sopii ehkä parhaiten niille, jotka vaihtavat lakkojaan usein. Itse kokeilen kun glittervillitys iskee. Gina tricotissa lakat maksanat 3,95€ ja kolme lakkaa saa hintaan 9,95€, joten lähetin tarkat tiedot poikaystävälle ja hän sai luvan käydä nämä ostamassa. Olin ostanut uuden valkoisen Mavalan ja Essie blancin, joten halusin verrata niitä Ginan valkoiseen. Muista värilakoista en innostunut, joten alus- ja päällyslakka sai kotiutua. Ei mitään ihmeitä, mutta toimivat ihan hyvin. 


Tässä tällainen "muodon vuoksi" kuva Gina tricotin white ja Essien blanc lakoista. Kaapista löytyy myös ainakin Mavala white, Konad white, Lumene have fun, Wet n wild french white creme ja Flormar 310. Teen joskus postausvertailun, missä kaikki eri kynsissä, josta hyvä vertailla. Se mikä kaikkia kiinnostaa on kuitenkin lakkojen peittävyys. Ginan valkoinen on peittävämpi kuin Essien, mutta kaapista löytyvä jo vähän jankkiintunut Mavala peittää paremmin kuin Ginan lakka. Tämä tosin johtuu varmasti juuri siitä, että lakka on jankkiintunut, eli pitää avata uusi pullo, jolloin voi oikeasti verrata. Essie oli helppo levittää, joten valkoisia kynsiä tehdessäni päädyn varmaan jompaankumpaan näistä ja koristeluissa käytän edelleen Mavalan valkoista.

4 kommenttia:

 1. Milloin tulee taas videotutoja:)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teen kyllä, yritän kahden viikon sisässä saada:)

   Poista
 2. Mä kävin kanssa etsimässä tuota ginan valkoista, mutta ei löytyny meijän ginasta.. :/

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...