keskiviikko 15. tammikuuta 2014

Liekkikynnet

Tämä yhdistelmä oli alusta asti selkeä. Ylistin ostopostauksessa Zoya Miekon kauneutta ja kultashimmeriä, joten piti saada kunnon kultaiset lieskat korostamaan väriä. Tarrat ovat todella ohuet, mutteivät kuitenkaan hajonneet. Folio tyyppistä materiaalia, eli pintaan tulee pientä epätasaisuutta ja luonnollisuutta.


Lieskat eivät foliomateriaalinsa puolesta olleen kuvaukseen yhteistyökykyisiä, joten punainen korkokengän kangaspinta sai luvan tulla vangitsemaan valon itseensä. 


Kynsillä

Zoya: Mieko
kynsitarrat

Zoyan lakkaa tarvitsi kaksi kerrosta ja levittyvyys oli hyvä. Hieman paksumpaa tavaraa olisin ehkä toivonut. Kaunis lakka.

Kuvassa käytetyt lakat. Huomaa, että Mavala ja OPI kovassa käytössä kun korkit kynsilakassa.
6 kommenttia:

 1. Wau upeet noi liekit!:) Ja muutenkin tosi näyttävät kun sulla on noin pikät kynnet. Käy myös kurkkaan mun blogia, glitterspikes.blogspot.fi :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat! Hitsit kun jaksaisi itsekin aina väkertää kynsiä:o oot kyllä tosi taitava ja annat hirmusti inspiraatiota mulle:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla. Aluks voi tuntua haastavalta, mutta kannattaa alottaa tarroista tai siirtokuvista, tulee helposti kauniit kynnet:)

   Poista
 3. Tosi hienot nuo liekit, kivat kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pikkuhiljaa rupee miettimään että pitäiskö kynsiä ruveta vähän lyhentämään niin toimis koristelut paremmin.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...