lauantai 9. marraskuuta 2013

Lakkakokoelman mustat lampaat

Lukijan toiveesta kerron omista hutiostoksistani, joita valitettavasti on paljon. Ryhmittelin lakat hutiaiheen mukaisiin ryhmiin. Muualla kaikkia lakkoja kehutaan, tässä postauksessa haukutaan.

Aloitetaan löyhkälakoista.


Jos haluaa itselleen päänsäryn niin suosittelen haistelemaan Models Ownin lakkoja. Haju on erittäin pistävä eikä se poistu helposti huoneesta, eli näitä ei tule paljoa edes availtua. Kesäisin näitä voi kuvitella laittavansa ulkona, mutta talvisin tarvitaan hyvä syy että näitä laitan. Värithän ovat ihan kivat, mutta sudit ovat todella ohuet, joten hidasta levittää lakkaa, eikä se levity kauniisti. Seitsemänteen lakkaan vasemmalta katsottuna on myös muodostunut jotain punaista nestettä vaikkei tämä lakka ole ollut minulla vuottakaan.


Mavala. Syvä huokaus. Lakoissa ei ole mitään muuta vikaan kuin hinta politiikka. Lakoissa vain 5ml lakkaa ja silti kallis. Mutta suurin ärsytys on korkit kun niitä vain ei saa auki vaikka kuinka hyvin pitäisi pullonsuun puhtaana. Kuvasta huomaa kuinka olen hampailla ja erilaisilla pihdeillä yrittänyt saada korkkeja irti. Mavalahan on itse suunnitellut omiin jumiin jääviin korkkeihin avaajan. Pitäisi varmaan valittaa Mavalalle tästä, jotta sen niiden avaajan saisi.


Näissä en syytä lakkoja. Lakoissa itsessään ei ole vikaa (Lorealin suti sojottaa minne sattuu), mutta ne eivät ole mieleeni, sillä ne jättävät sudin jäljet kynsille. En ymmärrä miten olen hamstannut tällaisia frost tyyppisiä lakkoja.


Tässä sudin jäljet havainnollistettuna. Lorealissa lievin, China Glaze lakassa pahimmat sudin jäljet. Osa näistä voi tykätä, mutta itse en halua koristelujen alta pilkottavan sudin jäljet.


Viimeiseen ryhmään kuuluu huonosti peittävät lakat. Näitä on lakkakaapissa varmasti enemmänkin, mutta tässä osa. Color clubin lakka on niin ohutta, ettei sitä voi yksinään käyttää. Tarvitsee alle toisen lakan. China Glaze lakka on superkauniin värinen, mutta tarvitsee 3-4 kerrosta peittääkseen kunnolla. Vaikka tässä postauksessa se kuuluu hutiostoksiin/mustiin lampaisiin, en siitä luovu värin ansiosta ellen osta dupea, joka peittäisi paremmin.

Hutiostoksia on varmasti enemmänkin, mutta halusin luoda teemaryhmiä, enkä vain yksittäisten lakkojen kuvia, jossa kerron vihaavani väriä tjs. Pahimmista hudeista on varmaankin päästy ja usein seurailen kokemuksia ennen kuin ostan jotain uutta merkkiä. Esimerkiksi TIGER liikkeessä olevat kynsilakat on haukuttu monen tahon toimesta syvälle mullan alle, joten en ole niitä uskaltanut ostaa. Jos joltain löytyy positiivisia kokemuksia, niin olen avoimin mielin.




8 kommenttia:

  1. Itselläkin on muutamia lakkoja jotka on ruman värisiä/ei peitä hyvin/ jättää sudin jäljen, jonka takia en käytä mutta silti säilytän (?!). En kyllä ole kovin ahkera lakkaamaan kynsiä että ei se mua haittaa jos muutama huono joukossa :D Mistä muuten oot ostanu noita "liuskoja" (?) joissa lukee lakan nimi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu, en malta luopuu niist. Kynsitikkuja oon tilannu ebaysta. Tuolta: http://www.ebay.com/itm/300679329473?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649. Juuri noissa pitää kai olla Paypal tili, jos et sitä haluu tehä nii laita hakukenttään noita tikkujen otsikossa olevia sanoja.

      Poista
  2. Ihana nähdä, että mä en ole ainoa, joka tekee niitä hutiostoksia. Ja mukava nähdä myös se, minkä vuoksi jokin lakka sulla päätyy huti-ryhmään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, et todellakaan. Noiden nude lakkojenki kohal oon vaa ostanu hutii toisen perään, enkä kertaakaan käyttäny. Nyt sentää löysin Essien Mamban ja Wet n wildin Private Viewing, jotka ovat lähes täydellisiä siihen mitä etsin.

      Poista
  3. Ootko ikinä kokeillut Flormar merkkistä kynsilakkaa :) ?
    Itse tykkään siitä & päätin kokeilla , joten ostin... Kun maksoi vain euron oo; !
    Tässä Flormarissa on 11 ml :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo olen kokeillut, niitä löytyy kaapista yli 30kpl. Flormarit ovat hinta laatu suhteeltaan tosi hyviä ja Tarjoustaloissa on usein Flormarit alessa:) Ei kaikkein kauneimman muotoiset pullot, mutta hyvä sisältö:)

      Poista
  4. Mulla on yks tollanen Models own lakka, ja mulla se toimii hyvin, vaan sitä ihmettelen kun ostaessa se oli liila ja nyt neon pinkki :) ja mulla kans essencen lakka josta jää niin paljon ilmakuplia :/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo hyvin ne toimii, haisee vaa. Monethan on iha MO faneja, ite en vaa lämpee.

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...