maanantai 4. marraskuuta 2013

Idea Pitkät Kynnet blogin pitämiseen

Alkuun kiitän teitä arvontaan osallistuvia, jotka olette kertoneet mistä haluatte lukea lisää. Olen kirjoittanut kaikki palautteet muistiin ja kaikki tulen toteuttamaan:) Jos ei ole vielä osallistunut arvontaan niin tästä pääsee.

Kiiun toiveesta kerron mistä sain idean blogin pitämiseen. En koskaan ajatellut, että jonain päivänä pitäisin itse blogia vaikka kahta lifestyle blogia säännöllisesti luin. Kynsien laitosta olen pitänyt aina ja kynsistä otin aina kuvat muistoiksi (joita töherryksiä voisin joskus esitellä). Keksin tehdä oman kansion Facebookkiin, jossa saisin koristelut esille. Muiden kommentit olivat mukavaa kehumista, ilman tietoa paremmista. Suoria kommentteja albumistani: upeita, wau, katseenkerääjät, megamakeet jne. Aina on mukavaa saada positiivista palautetta, mutta nämä henkilöt eivät tienneet kynsien koristelusta sen enempää, joten kaikki kynsisanastokin oli hepreaa.

Yksi suora kommentti: musta tää on niin söpöä, että sulla on kokonainen albumi kynsille. Tämän kirjoitti hyvä ystäväni ja hyvällä hän tarkoitti, mutta päätin, että kynsijutut on jaettava jossain muualla.. jossain missä muutkin ymmärtävät näiden päälle, jossain missä voin kertoa kuinka nämä koristelut toteutetaan.

Sitten päätin perustaa blogin. Niin ja tiedoksi, että Facebookin albumia olen päivittänyt viimeksi kahdeksan kuukautta sitten, se kertonee paljon. Muutamat kynnet voisin sinne kyllä lisäillä, ehkä..

Haluan Suomeen enemmän huomiota kynsiin. Haluan, että niitä jokainen voi koristella. Haluan, että lopetetaan ajattelu, että pitää olla super hyvä tai ammattilainen, että saa kauniit koristelut kynsiin. Eli haluan jakaa tietoa, tutoja ja vinkkejä, jotta koristelu on kaikkien ulottuvuudella.


Ideat kynsien koristeluihin tulevat pääni sisältä aloittaen, että mitä väriä tekisi mieli tänään laittaa kynsille. Sen jälkeen rupean yleensä vasta suunnittelemaan koristeluita välillä hyvällä ja välillä huonolla menestyksellä:D

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...