torstai 21. marraskuuta 2013

Tutoriaali: kultaiset kynnet ristikolla ja strasseilla

Aina poistutaan mukavuusalueelta. Itse olen niin lämpimien sävyjen ystävä, mutta nyt tuto tummemmista kynsistä, jotka sopivat tähän vuodenaikaan.

Tarvikkeet: Ruskea/kultainen lakka, musta lakka, sivellin, muovialunen/leivinpaperi ja strasseja (jos ei löydy niin voi koristella kultaisella lakalla)


Aluksi lakkasin kultaisella lakalla koko kynnen. Väri muistuttaa enemmän ruskeaa tosin, mutta kun lakan nimessä on gold sanan niin kullaksi kutsun. Anna lakan kuivua.


Ota esiin musta koristelulakka tai vaihtoehtoisesti sivellin/hammastikku ja muovialusta, johon laitat tipan mustaa lakkaa ja siveltimellä levität kynnelle. Tee vino viiva aloittaen kynnen juuresta ja tee heti viereen toinen samanlainen viiva.


Tämän jälkeen tee toisesta yläreunasta lähtevät viivat, niin että kaksoisviivat menevät toistensa yli.


Jatka samalla tekniikalla kynnen kärkeen asti. 


Ota pienenpieni kultainen strassi ja laita se dotting toolin/hammastikun avulla kynnelle ristikon isoimpiin väleihin. Eli laitat läpinäkyvää lakkaa muovialustalle/leivinpaperille, jonka jälkeen levität tikun avulla sitä siihen kohtaa kynttä muhin strassin haluat. Sen jälkeen hieman läpinäkyvässä lakassa kastellun tikun avulla ota strassi tikun päähän ja laita se kynnelle siihen kohtaan missä läpinäkyvää lakkaa on.

Värinsä ansiosta ei herätä niin paljoa huomiota, joten menee töissä jakun kanssa tai koulussa.

Alla vielä käytetyt lakat:8 kommenttia:

 1. Ihanat kynnet! :) Noita pitää kokeilla.

  VastaaPoista
 2. Nätit koristelut! Ei kylläkään ihan mun värimaailmaa mutta tiedä jos tätä designia koittaisi eri väreillä jonain päivänä ;) Kiitos inspiraatiosta! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo ei munkaan, mut syksyiset siks noi värit valitsin. Toimii tosi upeena monien er yhdistelmien kanssa:)

   Poista
 3. Nätti koristelu kyllä :) Ja näihinhän käy myös, että laittais timantit ristikkojen kohtaamiskohtaan :) Voi soveltaa monella tavalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, pitää vaa jättää isompi väli vierekkäin kulkevien viivojen väliin. Nois mun koristeluis nii pikkune kohtaamiskohta, ettei mul ois ollu nii pientä strassia:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...