sunnuntai 3. marraskuuta 2013

Pitkät Kynnet tutoriaali: Sammakkokynnet

 En ole mikään vihreän ystävä, joten on pakko keksiä jotkut hauskat koristelut, jos vihreää mielii käyttää. Sammakot ovat sopivan hauskat yksityiskohdat.


Välineiksi tarvitset vaalean vihreän, tummanvihreän, mustan ja valkoisen lakan, muovialustan, siveltimen ja dotting toolin (vaihtoehtoisesti myös esim pinnin pää tai sivellin käy)


Lakkaa kynsi vaaleanvihreällä ja anna kuivua kunnolla. Laita tummanvihreää sudin avulla pari tippaa muovialustalle ja ota sivellin esiin.


Maalaa siveltimellä tai lakkapullon omalla sudilla kaarevan muotoinen kärki kynnelle.


Maalaa vielä kaksi puolipalloa kaaren ulkopuolelle, näistä tulee silmäkohdat.


Rajaa siveltimen avulla, eli musta tippa lakkaa muovialustalle ja siitä siveltimellä kynnelle.


Ota paksu dotting tool (tai pinnin pää) ja paina kevyesti kaksi pistettä.Ohuemman dotting toolin avulla paina mustat pisteet valkoisten sisään. Maalaa ohuen siveltimen avulla suu ja pienen pisteet keskelle nenänrei'iksi.


Ylemmän sammakon olen tehnyt joskus aikaisemmin isolle kynsitipille. Sammakoita ei tarvitse tehdä joka sormeen, nimettömissä tai peukuissa voi olla kiva erikoisuus tavallisiisn lakkauksiin.

6 kommenttia:

 1. Kauan sulla menee suunnille aikaa tommosten extreme kynsien teossa? :) (ois kiva saaha minu bogii vastaus, niin ainakin saan sen luettavaks ;p )

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista, toivon ettei maailmas oo nii hirveetä kiirettä/laiskuutta ettei jakseta käydä kattomassa haluamaansa kysymykseen vastausta;) Tekisin kaikkiin samaan aikaan, eli pohjaväri kaikkiin, sit kaari kaikkiin, sit pallot kaikkiin. Silloin ei mee aikaa pullon kaa säätämiseen, mut kyllä silti vartti varmaa menis. Mut näit ei tartte kaikkiin laittaa. Tosi söpöt jos muut vaan vihreet ja sit esim yhdestä kurkkaa sammakko:)

   Poista
 2. Kun sulla on kuulemma oma hevonen,niin voisitko tehdä tutoriaalin hevoskynsistä? :) Pidän hepoista mutta en osaa suunni tella heppakynsiä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hepo on. Voin yrittää vääntää ihan hepanki kuvaa, mut kavion kuviota kynsillekkin, nii tulee nätit

   Poista
 3. waaa nämä ovat aivan ihanat ;W; pitää joskus kesällä kokeilla XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sopii paremmin just kevät/kesä kynsiks ku lumen keskelle:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...