tiistai 26. marraskuuta 2013

Ebay ostokset

Jee, postista tuli tänään paketti. Olin tilannu toiselta myyjältä renkaita ja toiselta kynsitikkuja, siveltimiä ja water decaleja. Posti saapui etuajassa, niinkuin yleensäkki tällä myyjällä (timtimng). Jos haluatte tarkemmin tietää esim mitkä tikut ostin niin täältä löytyy postaus, jossa kerron mistä ostan kaikki kynsitarvikkeet. Siellä linkki myös tikkuihin.


Paketti tuli Kiinasta ja oli mukavan pulska. 


Useampi lakka on odottanut tikutusta kynsilakkakaapin päälle, joten olen todella tyytyväinen että nämä saapuivat. Näissä tuotteissa on free shipping eli ilmainen toimitus. 

Pieniä siveltimiä käytän paljon koristeluissa. Tulevat halvemmiksi kuin, että ostaisi jokaisesta väristä koristelulakan ohuella sudilla. Water decalsien kuvia en saanut itse valita, mutta maksoin kymmenestä paketista ehkä 2€, joten otin riskin ja onneksi otinkin, koska olin tyytyväinen kuviin.


Alarivissä on kukkia, joista kaikista pidän mutta erityisesti toinen oikealta on erilainen kuvio, että odotan saavani sen kynsille. Ylempänä kiinalaisten rakastamia kuvioita, värikkäitä ja hahmomaisia. Itse en ehkä olisi valinnut, mutta todella tyytyväinen olen että päästään taas mukavuusalueen ulkopuolelle.

Suosittelen kyllä tutustumaan Ebayn valikoimaan. Paljon halvempaa kuin Suomen nettikaupoissa tai liikkeissä. Googlaamalla "ebay ostaminen" tai "ebay ohjeet" löytyy paljon ohjeita tuotteiden ostamiseen ja maksuun.

Hakusanoja, jotka syötetään isoon valkoiseen palkkiin Ebay sivujen keskellä ylhäällä.
Dotting tool- tikku, jossa päässä pallo
Water decal- siirrettävä kuva
Nail art- kynsikoristelu
Rhinestones- strassit
Nail art pen- siveltimiä, kyniä

Myös Google kääntäjää kannattaa käyttää apuna, jos englanti ei kuulu omiin vahvuuksiin.

9 kommenttia:

 1. päätin haastaa sinut :)
  http://belieberblogfinland.blogspot.fi/2013/11/74-haaste.html

  VastaaPoista
 2. paljonko noi kaikki maksoi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoin tekstiin linkin, jonka postauksessa kerron mistä ostan kaikki tarvikkeeni. Sieltä löytyy noi kaikki tuotteet ja niiden hinnat :)

   Poista
 3. Kerro ihmeessä testauksen jälkeen oliko nuo waterdecalit minkälaisia! :) Ja miten nuo siveltimet alkaa käyttäytymään muutaman maalauksen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, testaan ja kerron. Itekki jännityksellä odotan ovatko oikeaa tavaraa vai sitä Kiina kamaa..

   Poista
 4. Mulle saapui tänään muuten ihan samat siveltimet. :) Ei oo ainakaan hinnalla pilattu jos ne nyt ei ihan huippulaatua ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo halvat oli, saa nähä minkälaiset käytössä

   Poista
 5. Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...