sunnuntai 10. marraskuuta 2013

5 vinkkiä liuskoittuviin kynsiin

Liuskoittuneet kynnet kertovat kuivista kynsistä. Kynnet kärki kuivuu, jolloin siitä irtoaa palasia. Tässä vinkkejä, joilla ehkäistä liuskoittuneisuutta.


1. Viilaa kynnet lasiviilalla ja mielellään yhdensuuntaisesti. Älä käytä saksia.

2. Rasvaa kynsiä ja käsiä säännöllisesti. Käytä sellaista rasvaa, joka hoitaa myös kynsiä. Itse pidän pientä rasvapurkkia aina mukana, jotta voin lisäillä pitkin päivää.

3. Juo paljon vettä, jolloin estetään sisäinen kuivuminen.

4. Kuori käsiä kerran viikossa tai kahdessa.

5. Kokeile kynsien liuskoittumista estäviä tuotteita.

4 kommenttia:

 1. Kiitos tästä postauksesta ~

  Mulla 1 ja 3 toteutuu. Käsien (samoin kuin vartalon ja jalkojenkin) rasvaaminen ei oikeen aina toteudu... Hyvä jos kerran kuukaudessa muistaa rasvata...

  Käsien kuorinnasta en oo kuullutkaan :OO Oisko sulla suositella joitain "käsinaamioita/kuorintavoiteita", koska vartalokuorintavoide ei varmaankaan sovi käsille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa tuoksutella nit käsirasvoi kaupassa, et löytyy sellanen hyvän tuoksunen, jota on kiva levittää. Ite tykkään eniten Nivean perusrasvasta, joka aika tuhtia ja Lemon juice&glyserinen kevyt käsivoide kuiville käsille ja kynsille. Samalla ku tekee vartalo- tai kasvokuorinnan nii samalla levittää käsiinki ja vähän hieroo. Niin ainakin itse teen, eli käytän myös vartalokuorintaa käsiin. Itse olen Sokokselta ostanut We care iconin Face- ja bodyscrub:ia, mutta mikä vain käy.

   Poista
 2. Hyvään aikaan tuli tällainen postaus :-) En oo ikinä kärsinyt liuskottuvista kynsistä, mutta viimeaikoina jostain syystä tätä on alkanut tapahtumaan. Aion hoitaa nää nyt kuntoon, nimittäin oon kiinnostunut kynsienhoidosta, koristelusta ym, niin kivempi lakkailla nättejä kynsiä!
  Kiitos! http://not-another-mannequin.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johtuu varmaan tästä ilmastakin. Joudun itekki rasvailee käsä koko ajan ku tuntuu että ne kuivuvat nopeammin kuin yleensä

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...