torstai 7. marraskuuta 2013

Essie ale

K-Citymarketeissa on tarjoiksessa Plussa kortilla Essien kynsilakka -20% eli 11,90€. Kun kuulin tästä niin laitoin plussakortin taskuun ja lähdin tutkailemaan, josko vihdoin saisin kuuluisan hyvälaatuiset Watermelon ja Licorise lakat. Peittävät kuulemma hyvin ja ovat koostumukseltaan cremeä.

Kuinkas sitten kävikään?Mä sain ne lakat, jee... ja pari muutakin. Tänä syksynä ollut hyvän nudelakan metsästys, joten otin myös Essien mamban mukaan. Puhuin myös edellisessä postauksessa kuinka löysin Essenceltä kivan vaaleanpunaisen, joka tosin peittää vasta kolmannella. Halusin Lovie dovien testiin, josko peittäisi paremmin. Okei tarjous ja selitykset hyväksytty, mutta miksi kuvasta löytyy myös kaksi muuta lakkaa? Seppälän Wet n wild lakat uudistuu paremmiksi. Uusissa on leveämpi suti ja käytännöllisempi pullon muotoilu. Näitä myydään Seppälöissä tällä hetkellä 3€ hintaan. Viimeinen on Lorealin confettis, se ei selittelyjä kaipaa. Monen kynsihöperöt yksi "pakko" omistaa lakoista.


Lakat vasemmalta oikealle (kaikki Essietä): Lovie dovie, Watermelon, Mamba ja Licorice. Muut cremelakkoja, mutta Mamba shimmeri.


Yritin kuvata teille Mamban shimmerin, näkyy kyvassa tosin heikosti. 


Tässä vielä lähempänä tarkasteluna Wet n wildin Private Viewing ja Lorealin Confettis. 
5 kommenttia:

 1. Mun piti tarjouksesta myös ostaa tuo Licorice mutta sitäpä ei meillä päin ollutkaan vaan tyhjä hylly.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei. Huomasin kans et alen myötä on Essien hyllyt alkanu tyhjenemään. Oisko joku toinen cittari lähel? Ite asun Helsingis nii voin diilaa sen sulle täält jos ei siel päin oo.

   Poista
 2. Voisitko trehdä postauksen jossa kerrotaan vähän "kynsikieltä" niinkuin esimerkiks mitä tuo shimmeri tarkoittaa:D! Ja rakastuin tuohon watermelon lakkaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurkkaa tonne välilehteen/sivuun tuolla bannerin alapuolella. Siinä kohtaa missä löytyy sanasto nii löytyy selityksiä kynsisanastoon. Lisään sitä jatkuvasti, mut shimmer ei sielä taida vielä olla. Shimmer tarkoittaa värilakkaa, jossa on hilettä mukana:)

   Poista
 3. Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...