keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Vaaleanpunaista vauvaa

Tänään on kaikki hempeän tyttömäisen vaaleanpunaista. Koneinsinöörien opiskelijahaalarit ovat vaaleanpunaiset ja saman väristä cremelakkaa olen itseleni etsinyt. Saksasta se vihdoin löytyi Essenceltä tosin ei ihan niin peittävänä kuin olin toivonut. Tätä joutui laittamaan kolme kerrosta ennen kuin kunnolla peitti, mutta toisaalta ihan odotettavaakin näin vaalealta lakalta. Jos joku tietää peittävän vaaleanpunaisen lakan, niin saa vinkata.


Kynsillä:

Essence: Free hugs
Loreal: matte
IsaDora: Pink crush
Rival: white (koristelukynä)Levitin ensin Essencen vaaleanpunaista lakkaa kolme kerrosta ja annoin noin 10sekuntia olla, jonka jälkeen levitin Lorealin mattalakkaa päälle saadakseni lakasta mattapintaisen. Asettelin ranskalainen manikyyritarrat ja lakkasin kynnen päät IsaDoralla. Lopuksi vedin koristelulakalla valkoiset viivat väliin. Mietin laittavani ensin vielä valkoisella hieman enemmän koristeluja, mutta en halunnut peittää kaunista mattapintaa, joten annoin olla.


Nopea, helppo lakkaus vaikka töihin kun ei ole käytetty silmäänpistäviä värejä.Alla vilä käyttämäni lakat:6 kommenttia:

 1. Vooi kunpa mäki osaisin tehä noin hienot kynnet !! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katso tuolta tutoriaali välilehdestä (bannerin alta) ohjeita eri lakkausten tekoon. Tällä viikolla tulossa lisäksi sammakkokynnet ja jatkuvasti täydentyy. Näin opit itekki tekee hienot koristelut :)

   Poista
 2. Törkeen hienot kynnet taas:)
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Mitä tuo eka, punakorkkinen on? onko se lakkaa vai niinku mitä:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mavala Scientifique kynnenkovettajaa, super ainetta. http://pitkatkynnet.blogspot.fi/2013/11/suuri-arvonta.html. Tuosta linkistä pääset arvontaan, jossa voit voittaa kyseisen tuotteen ja paljon muuta :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...