perjantai 22. marraskuuta 2013

Messujen kynsishoppailut

Nyt viikonloppuna on messukeskuksessa outlet, elma, lemmikki, metsä, kädentaito ja menopeli messut. Facebookkiin ja Instagramiin jo laitoin fiilistelykuvia, mutta nyt vähän tännekkin. La ja su olen muualla, joten ei ole aikaa käydä messuilla. Siksi tänään bongaamaan parhaat päältä kaikkien ala-aste ryhmien sekaan. Lapsista tykkään, mutta niitä oli "muutama" liikaa messuilla tänään aamupaivästä. Metrilakujonot olivat koko käytävät levyiset ja koko ajan kova huuto. Eläinparat ELMA messu puolella. Outlet messuille koululaiset pääsivät vasta klo 12, joten siellä oli rauhallista. Itselleni ostin vain kynsijuttuja, mutta kun eläinmessutkin esiintyivät niin pitihän omia elukoitakin muistaa. Hepalle 3kg porkkanoita, josta saa koirallekkin luvan antaa. Reilu jako. Sitten niihin omiin kynsishoppailuihin.Vietin Kynnet.com osastolla niin pitkän ajan, että lopuksi pyysin saada ottaa kuvan teille. Silloin oli jo muitakin ilmestynyt niin ei meinannut onnistua kuvan ottaminen ilman kaikkia penkovia käsiä. Osaston numero on 2g40 ja se löytyi Outlet hallien ovista oikealle ja perälle. Itselläni kesti perille löytäminen, muut kynsiosastot osuivat paremmin silmään. Lakat olivat 2e/kpl (ovh 19-21e/kpl) ja koristeet oikeassa boksissa 1e/kpl. Lisäksi oli siveltimiä, öljyjä ja muita meikkejä, mutta itse keskityin näihin.


Lumenella oli lakat 3e/kpl, mutta itseäni eivät värit säväyttäneet. Känykällä vähän vauhdissa ottanut, siksi epätarkkoja.Tässä lopputulos ja itseasiassa kaikki ostin Kynnet.com osastolta. 


Water decaleja ja yhdet liekkitarrat. Vasemmalla olevia decaleja oli pakkausksissa outo lukumäärä niin ostin kaksi pakettia molempia, jotta saan edes yhdet koristelut niin, että kaikissa sama. Kaikki 1€/kpl.


Leimauslaatoissa ei ollut mitenkään ihmeelliset kuviot, varsinkaan noi kuviot tossa keskellä, mutta kukat on aina kivoja ja tohon sydämeen lämpenin todella. Oikealla on manikyyriteippejä. Kaikki 1€/kpl.


Koristeita eri väreinä euron kappale. Nappasin nämä kolme.Kynsiöljy 2€/kpl ja sitten näihin mihin kiinnostus todella kasvoi. SpaRitualin vegaaneihin lakkoihin. Näihin ei ole käytetty eläinperäisiä raaka-aineita, eivätkä sisällä hajusteita, väriaineita, parabeenejä, PEG.jä, tolueenia, formaldehydiä eikä DPB:tä. Eli kaikki myrkyt, joita mun muissa lakoissa on niin näissä ei ole. Kuitenkin kauniit värit ja yhden matankin bongasin. Tikut lopussa, onneksi ebaysta tulossa lisää, niin tikutan vasta kun tikut postissa tulevat, mutta kysyin myyjältä koostumuksesta ja sanoi, että ovat ohuempia kuin jotkut toiset lakat, mutta lupasi, että peittävät kahdella kerroksella. Valitsin siksi tumman sävyiset lakat, jotta sisältäisivät enemmän pigmenttiä. Kiinnostuksella odotan, minkälaisia ovat. Pitää varmaan heti seuraavt kynnet lakata näillä. Hintaa messuilla 2€/kpl kun normaalihinta 19-21€. Itseasiassa nyt harmittaa, etten ostanut näitä enempää. Seuraavia tarjouksia odotellessa ;)

La-su on Miracle's Nails blogin pitäjä koristelemassa kaikkien halukkaiden kynsiä Rekku Rescuen hyväksi. Sinne vaan, jos haluaa nätit koristelut kynsiinsä, tuotto menee eläinten hyväksi :) 


5 kommenttia:

 1. hei mäkin olin tuolla messuilla tänään :D Mä olin vaan niin innostunut kaikista hiusjutuista etten huomannu tota kynsilakkakkojua, harmi. Siellä oli ihan sairaasti porukkaa, varsinkin paljon pikkulapsia joten melu oli joo korviahuimaava, joiltain poksahteli kokoajan ilmapalloja puhki ja lapset ryntäili jonottamaan karkkia. Kävi vähän sääliks niitä kaikkia eläimiä jotka oli siellä koko päivän sen melun keskellä, ainakin muutama koira ja yks hevonen oli aika stressaantuneen näköisiä kun me mentii niitä kurkkimaan :0
  mut mäkin tein ihan mahtilöytöjä♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas nii innostunu kynsijutuista etten huomannu mitään hiusjuttuja:D Ois varmaa paremmin pitäny kiertää. Joo, ihmiset kestää melun, mut eläimet ei nii ois ELMA hallin ovissa voinu olla kyltti, jossa kerrotaan, että eläimet eivät pidä kovasta melusta. Kunnioitetaan eläimiä ja vältetään melua. Mut kiva et oot löytäny kans kaikkee mukavaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Helsingin Messukeskuksessa:)

   Poista
  2. This is cool post and i enjoy to read this post. your blog is fantastic and you have good staff in your blog. nice sharing keep it up

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...