maanantai 18. marraskuuta 2013

Koristeiden säilytys

Olen täällä (linkki) kertonut kuinka säilytän kynsilakkoja. Nyt on koristeiden vuoro. Laatikosto on IKEAsta ja ylimmässä laatikossa on meikit järjestyksessä, alimassa poikaystävän tavaroita ja keskellä rakkaat koristelutarvikkeet.Tässä yleiskatsaus koristelutarvikkeista. Säilytysbokseja olen hankkinut IKEAsta ja Tarjoustalosta. Tarjoutalosta hankkimat olivat alunperun kannellisia, mutta leikkasin kannet irti.


Olen pyrkinyt laittamaan kaiken esille, jotta itse aina näkee mitä kaikkea onkaan, helpottaa ideoimista.Eli täältä löytyvät glitterit ja harjoittelutippejä Tarjoustalosta ostetusta laatikosta ja vasemmalla punaisessa on siveltimet, viilat jne. Aivan oikealla on glitterjauheita ja kynsiharja.


Täältä löytyy lisää glittereitä, näytepakkaukset, kaviaarimanikyyri tarvikkeet ja strassit. Oikeassa reunassa on kokokynnentarrat ja XL laatta.


Lisää siveltimiä ja dotting toolit. Vanulappukasaa pidän yhdessä lokerossa, tuosta helpompi ottaa kuin niistä pusseista. Swatch tikkuja, tarroja ja Water decaleja. Oikealla isot strassikiekot ja leimautarvikkeet.


Kynsilakanpoistoaineet, rasvat, vanupuikot ja vanulaput. Saatuja kynsitippejä, joiden alla boksissa puuvillahanskoja. Punaisessa boksissa sakset, kynsikiekot ja tyhjiä hilepurkkeja.

9 kommenttia:

 1. Ootko ikinä aatellut, että kuinka paljon sulla on mennyt ensinnä koristeisii ja sitte lakkoihi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Opiskelen liiketaloutta, joten olen. Omistan oman hevosen ja sen harrastuksen hinta kulkee sellasissa sfääreissä, että tämä on tosi halpaa touhua siihen verrattuna. Lakkojen ja koristeiden arvolla ei montaa tallipaikka kuukautta makseta, saati sitten varusteita. Pelkkä satula on paljon arvokkaampi kuin kaikki lakat ja koristeet yhteensä. Ostan myös paljon aletuotteita :)

   Poista
 2. ompa kiva katsella kuvia kun kaikki on niin järjestyksessä! :) Mulla tuo työkalupakki missä lakkojani säilytän on kyllä ihan kauhea kaatopaikkka. Jospa sitä saisi itseään niskasta kiinni ja siivoaisi sen, oishan se kiva jos ne ois yhtä hyvässä järjestyksessä kun esim sulla näyttää olevan! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Lakkaan eka aina kynnet ja sit vast pohdin, millaiset koristeet laitan, joten märillä lakoilla koristeita kaivelen. Siksi pakko olla järjestyksessä, muuten olisi lakat pilalla

   Poista
 3. Oih ihania juttuja sulla. :) Ja kaikki tip top! Itselläni koristelu kamat salkussa hujan hajan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, pakko vähän on yrittää pitää järjestyksessä

   Poista
 4. Ihanasti kaikki järjestyksessä :) Mulla kaikki majailee yhdessä pienessä laatikossa, ihan miten sattuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vaikka ei pikkulaatikossakaan mitään vikaa ole

   Poista
 5. Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...