torstai 17. lokakuuta 2013

Uusi kauppakeskus ja sen shoppailut

Kävin tänään Helsinkiin avatussa kauppakeskus Kaaressa, jossa oli ruuhkaa oikein kunnolla. Autolla sai jonottaa pitkän tovin, ennen kuin pääsi edes parkkipaikka alueelle. Kauppakeskukseen on sinne vieviä teitä aivan liian vähän. Kauppakeskus on Suomen yhdeksänneksi suurin ja sisältä löytyy Suomen suurin Prisma, jossa saa oikeasti kävellä kun haluaa pikkuasioita sieltä sun täältä. Jos olisi askelmittari mukana niin askeleita kyllä kertyisi mukavasti. Kaari on sisältä suunniteltu hyvin. Se on selkeä ja avara. Ravintolakylä vaikutti mielenkiintoiselta, tosin tänään masu oli täynnä mutta toiste sitten.  Kauppoja oli laidasta laitaan. Omat suosikkini tältä päivältä olivat punnitse&säästä ja sen vastapäätä oleva suklaakauppa, Tiger ja ihana keittiö. Kaikissa liikkeissä en kerennyt käymään, eikä siinä ryyhkassa tehnyt mieli sovitella vaatteita, joten kaikki vaateliikkeet jätin käymättä. Seppälä ja Lindex ovat olleet auki jo ennen tätä päivää, joten niissä olen paljon jo käynyt aikaisemminkin. Punnitse&Säästä kaupassa oli jogurtti päällysteiset tuotteet -15%.


Päivän ostoksiin kuului Tigerista ostettu glitterjauhe pullot, jotka maksoivat 2€. Näitä aion käyttää kynsien koristelussa. Tämän lisäksi mukaan tuli kynsitarrrat, käsivoide ja IsaDoran Sugar crush lakat. Kynsitarroja en muuten olisi ottanut, muttakun kuvio vaikutti mielenkiintoiselta niin halusin päästä näitä kokeilemaan. Lemon juice & glyserine käsivoide on kosteuttava vitamiinivoide käsille ja kynsille. Tuote tuoksuu lempeälle sitruunalle. Sugar crush lakkoja ei ennestään ole, joten näitä pitää päästä testaamaan. 


Tässä vielä lähempää Lorealin kynsitarran kuvio. Saa nähdä muotoutuvatko kynsiin vai ei.


IsaDoran Sugar crushit swatchattuna. Värit valitsin liukuvärjäys mielessäni, koska tekstuureilla on helppo tehdä liukuvärjäys. Nämä kaikki peittävät kahdella kerroksella ja ovat helppoja levittää. Tekstuuri tulee hyvin esiin, toisin kuin Wild mild lakoissa ja on kaunis. Suosikiksi näistä on ehdottomasti Ocean crush monen eri sävyvivahteensa ansiosta. 


6 kommenttia:

  1. Oii miten ihana blogi. Mäkin RAKASTAN kaikkee kynsijuttuja ja laitan aina omia kynsiäni kun on tylsää! Oijjoi mitä lakkojakin nuo :) aivan upeita
    http://training-diaries.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla. Kävin kurkkaa sun blogii ja aika samanlaisia ollaan tolleen harrastusten suhteen. Tykkään käydä salilla ja vedän pikkulapsille korista. Oma issikka on ollu koht kymmenen vuotta ja kärsii myös kesäihottumasta.

      Poista
  2. mäkin ostin tigeristä noi glitterit kynsien koristelua varten mut ne ei ookkaan niin kivoja :/ sävy tummenee ainakin vaaleenpunasessa pinkiksi ja ne ei näytä ollenkaan enää glittereiltä kun laittaa siihen päälle geeliä :(

    jenniprincesss.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi harmi. Ite en geeliä kyl käytä, nii saattais pysyy päällyslakan alla saman värisenä. Mut jos on rumat, nii sit kyl menee muuhun käyttöön ku kynsiin.

      Poista
  3. Heiii pakko tulla häiritsee viel :D Mut osaatko sanoo mite kaukana tuo on niinkun helsingin keskustasta vai onko siinä ihan keskustassa? Miten kauan kestää linkil mennä ja onko siis jotain linkkiä joka vie ihan siihen lähelle? Sori kun kyselen mutta kun en asu Helsingis ja nyt kerrankin pääsisin niin mietin et ois kiva käydä tuolla noi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eli joko junalla tai bussilla. M-juna Rautatieasemalta Kannelmäkeen ja siitä on 900metriä kävelyä tai sitten Rautatieaseman vierestä Elielinaukiolta eli aseman ja Sokoksen/postitalon välistä lähtee 43, joka menee ihan eteen asti. Joku puol tuntii saa varata noil hitailla julkisil. Kannattaa kattoo hsl.fi ja laittaa määränpääks Kantelettarentie 1, joka siis Kaaren osoite niin neuvoo hyvät reitit:)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...