maanantai 7. lokakuuta 2013

The man with the golden gun

Oon salmiakkisyöppö. Syön muuten terveellisesti ja olen kiinnostunut ravinnosta, mutta salmiakki himo on jotain niin voimakasta. Sokeri on muutenkin koukuttavampaa kuin kokaiini, joten mietin poikaystävän kanssa, pystyisinkö olemaan kuukautta ilman salmiakkia. Tästä innostuneena poikaystäväni ehdotti, että olisin kuukauden ilman mitään herkkuja (karkkia, sipsiä, jälkiruokia, limuja jne.) ja palkinnoksi saisin kymmenen kynsilakkaa. No kynsilakoissa voin itse ostella kymmenen lakaa eivätkä ne merkitse niin paljoa, joten itse muokkasin palkintoa, että vain yksi lakka riittää kunhan se on OPI:n lakka ja kuukauden herkkulakon arvoinen. Asia sovittiin ja jo seuraavana päivänä mietin salmiakkia mussuttavan ystäväni vieressä, mihin typerään olin ryhtynyt. Kaksi ensimmäistä viikkoa kului tuskallisen hitaasti ja pyysin ystäviäni hönkäisemään minuun päin heidän syödessään karkkia, jotta sain edes salmiakin tuoksua (outoa? kyllä!). Kahden viikon jälkeen ei enää tehnyt edes mieli karkkia tai mitään muitakaan herkkuja. 

Kuukausi meni ja pysyin herkkulakossa. Poikaystäväni toi punaiseen lahjapaperiin käärityn lahjan. Siellä se lakka nyt olisi. Revin paperit ja yllätys oli suuri kun avasin käärön: OPI: The man with the golden gun! 

Mistä hän oli edes tiennyt tällaisesta lakan olemassaolosta? Näitä ei Suomessa enää edes myydä, joten tämän ostoon on vaadittu enemmän vaivaa (tai ainakin klikkauksia) kuin markettilakan.

Mutta eihän tätä voi kuin ihailla, niin kaunis se on.  
Tämä tulee ehdottomasti seuraaviin kynsiin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...