sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Tutoriaali: Näin teet leppäkerttu kynnet

Nyt tulee mahdollisimman tarkat ohjeet, kuinka tehdä itselleen leppäkerttu kynnet. Näiden tekeminen on helppoa eikä vie paljoa aikaa.Näytän tämän nyt kynsikiekolle. Punaiseen pohjaväriin riittää yksikin lakka, mutta itse haluan pinnasta shimmerimäisen, joten laitan kahta eri lakkaa.


Aluksi väri kokokynnelle haluammallasi punaisen sävyllä.


Vapaavalintaisesti voit laittaa jotain glitter tyyppistä lakkaa päälle. 


Tämän jälkee laita mustasta kynsilakasta vähän jonkun muovisen päälle. Itselläni muovikansi. Ota mahdollisimman ohut sivellin ja ota siveltimeen mustaa lakkaa. 


Maalaa siveltimellä kynnen keskeltä pituussuunnassa keskeltä viiva. Tämän jälkeen maalaa toinen viiva poikittain kynnelle, noin 1/3 kynnen päästä.


Maalaa kynnen kärki mustalla lakalla.


Ota dotting tool (kuvassa vihreä tikku, jonka päässä pallo) tai joku muu mielellään pyöreä päästä (kuulakärkikynä, pinni, syömäpuikot, meikkisiveltimen "väärä" pää jne) ja kasta se muovin päällä olevaan mustaan lakkatippaan. Tämän jälkeen laita mieleisesi kohtaan punaiselle alueelle, eli leppäkertun selkään.


Valitse mahdollisimman peittävä valkoinen, joka on tietenkin helpommin sanottu kuin tehty ja tee mustalle alueelle dotting toolilla silmät leppäkertulla samaa tapaa käyttäen kuin mustat pilkut selkäänkin. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää pieniä strasseja tai silmiä, joita molempia myydään muun muassa Sinooperissa. Tällöin laita muoville tippa läpinäkyvää lakkaa (alus-tai päällyslakka tai pikakuivattajaa) ja laita dotting toolin avulla ensin läpinäkyvää lakkaa alueelle, johon strassit/silmät tulevat. Tämän jälkeen lakassa olevan dotting toolin avulla ota strassi dotting tooliin ja nosta se kynnellä olevan läpinäkyvän lakan kohdalle. 


Itse käytin strasseja leppäkertun silminä ja tässä lopputulos. Ylempi leppis on tehty aikaisemmin kynsimuotille.

5 kommenttia:

 1. ihana blogi! löysin tänne FB-kynsikoristeluiden kautta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos:) Joo, se on hyvä ryhmä, lompakkoa tosin laihduttaa. Sielt tulee päivittäin luettua uusimmat jutut.

   Poista
 2. Mistä sais noita juttuja olla teet noita koriste juttua esm. noita pisteitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebay ja hakusanaksi dotting tool nii paril eurol saat jo viiden paketin, mis erikokoisia. Jos haluat suomesta ostaa niin esim. Adeninalla on http://www.adenina.fi/dotting-tool-violetti.html, mut hinta heti korkeampi.

   Poista
  2. Ja siis jos nettikaupat pelottavat niin Sokos, Stockka jne varmasti myös myy :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...