lauantai 12. lokakuuta 2013

I love me -messut ja kaksi kassillista tavaraa kotiin

Kävin heti perjantaina I love me -messuilla, joissa olisin viihtynyt koko päivänkin. Heti sisään tullessa annettiin Moroccanoilin kassi, jossa kaksi hiustenhoito öljyä. Samalla Soda streamin väki tyrkytti colan makuista juomaa maisteltavaksi. I love me messut sisälsivät eri messutapahtumia: kauneus, muoti, terveys, kello&kori, näkö ja häät. Itse keskityin vain kauneus ja terveys puoleen, koska aikaa oli yötöiden takia rajallisesti. Messut olivat yhtä intoilua ja ihanaa uusiin tuotteisiin tutustumista, maistelemista ja testausta. Mukaan tarttuin paljon kaikenlaista:


Kerron ensin tarkemmin muista tuotteista ja tapahtumista ja sitten tarkemmin itse kynsijutuista.

Ei kynsijutut

 Messuilla tarjottiin paljon eri proteiinituotteiden maistiaisia kuten Leader patukoiden uutuuksia ja erilaisia smoothieta. Tarjolla oli myös raakasuklaasta valmistettuja maistiaisia ja erilaisia tikku syötäviä. Myös ilmaisia kehonkoostumusmittauksia tarjottiin ja vyötärönympärysmittauksia. Tilasin fit lehden messuilta 6kk tilaus 19.90 ja päälle uusin numero heti mukaan ja tilaajalahjoja myös. Sai valita ottaako mikrokuitupyyhkeen ja painonhallinta juoman vai mineraalimeikkisetin, joka sisälti mineraalipuuterin, poskipunan ja kaksi mineraali luomiväriä, itse valitsin meikkisetin, koska painonhallinta juomalle ei ole tarvetta ja pyyhkeen voin ostaa myöhemmin muualta, jos tarve vaatii. Tämän päälle tuli vielä Dibi milanon kiinteyttävä voide. Hiustenhoitoöljyt sai heti kun saapui messuille ja Pepe patukka täyttäessä arvontalomakkeen Trendin pisteellä. En ikinä täytä sähköpostiosoitettani enkä puhelinnumeroani arvontalomakkeisiin, koska niitä yritykset juuri haluavat, jotta he voivat lähettää ärsyttäviä mainosposteja tai suoramyyntiä puhelimitse. Kun en näitä kohtia täytä, ei minulle ikinä soittele puhelinmyyjät.

Minttusuklaan sain samoin 10€ etusetelin. Hyvä selkä lehtiä sai ottaa ja otinkin kaksi eri numeroa. Ovat arvoltaan 6€kpl ja sisältävät hyvää tietoa ihan kaikille. Sain Entsymedican näytteitä Puhdistamolta ruokayliherkkyyksiin ja  närästykseen, josta en kärsi, joten menee jollekkin muulle kun itse en sillä mitään tee. Avonilta sain tuotekatalogin ja Helsingissä toimivan jälleenmyyjän yhteystiedot, jotta voin saada oman asiakastunnuksen, jolla tilata esim. kynsijuttuja;)


Sitten itse asiaan, eli kynsijuttuihin. Kynsialue löytyi kauneusmessujen keskeltä. Ceasarshopilla oli China Glaze lakat 8€ kpl ja OPIn lakat 14€ kpl. Color Clubit oli 3€/kpl ja normi hinnat ovat yleensä kympin, joten näitä nappasin mukaani neljä yksilöä. Tarrat ja Water decalsit olivat 5 kappaletta 5€ ja laatat 3,50€/kpl. Alahyllyllä oli laatikossa laattoja 1,50€/kpl. Konadin omatkin lakat olivat tarjouksessa, joten otin valkoisen, koska se näkyy parhaiten leimailuissa. 

Evershine osastolla oli super pitkä pöytä täynnä erilaisia glitter purkkeja. Kuvaa löytyy Instagramista (pitkatkynnet). Sieltä ostin hologlitteriä ja hololastuja purkilliset. Näiden lisäksi ostin tyhjiä glitterpurkkeja ja annostelupullon kynsilakanpostoaineelle. Tämän avulla on helppo ottaa poistoainetta vain yhdellä kädellä. Ostin myös siveltimen lakkojen siistimiseen ja Wild mild osastolta kaviaarilakan. Myös Senchen thinneri tuli jostakin matkaan mukaan. Nail Effectillä oli osasto messuilla ja he myös koristelivat bloggareiden kynnet. Kuitenkin heidän ideansa on sama kuin muun muassa Inglotin koristelulakalla, eli piikki päässä. Messuilta löytyi myös paljon rakennekynsitarvikkeita. Ne, jotka eivät ole vielä messuilla käyneet, suosittelen ehdottomasti huomenna menemään.

5 kommenttia:

 1. Voi että ku kuulostaa kivoilta messuilta,vähän vaa turhan kaukana:( Mutta kivoja löytöjä oot tehny:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ens vuonna kerätää porukka kasaan, mä tarjoon yöpaikan ja mennää isommal porukal messuille:)

   Poista
 2. Mistä ostat kynsilakkoja tallinnasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaubamajasta jos kiire, muuten Stockalta. Kaubamajassa China Glaze lakat 7,50€ kun taas Tallinnan Stockmannil 6,90€. Tässä linkki mun postaukseen Tallinnan ostoksist, jossa vähän tietoa noist hinnoist. http://pitkatkynnet.blogspot.fi/2013/09/tallinnan-ostokset.html

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...