torstai 31. lokakuuta 2013

Saksa shoppailut

Lähdin Saksaan kymmenen kiloa painavalla laukulla. Olin viikon Frankfurtissa ja Darmstadtissa ja lentokentällä takaisin päin laukkuni painoi 23,5 kg, Mitä tapahtui? Syytän Primarkkia, Rossmania, Douglasia, Reweä, A.T.U:ta, Euroshoppia ja kaikkein suurinta syyllistä DM:ää. Jos haluaa siirtyä suoraan kynsijuttuihin niin toisen kuvan kohdalta alkaa.

Primarkissa tuli käytyä kaksi kertaa ja toisella kerralla tulin yhden ison kassin kanssa ulos ja toisella kahden kassin kanssa. Tuli ostettua talvikengät, paitoja, neuleita, tyylikäs mekko, verkkarit, huppareita, legginssit ja tuliaisia. Primarkin laatu on parempaa kuin H&M, mutta hinnat ovat alhaisemmat. Kävin viimeksi Primarkissa kaksi vuotta sitten ja kaikki ostamani vaatteet ovat vieläkin käytössäni ja kaikki ehjänä. Tietty jo kaupassa näkee mikä on laadultaan parempaa ja mikä ei, eli myös Primarkissa löytyy helposti hajoavia tuotteita kuten korut siellä saattavat olla huonoja. A.T.U:sta ostin autoon kännykkätelineen kympillä ja samoin pinkin korttilompakon, koska Guessin lompakkoon ei mahdu kaikki turhat bonuskortit. Käytiin Wertheim Villagessa, joka on outlet keskittymä kaikilla merkkioutleteillaan jenkkimeininkeineen. Michael Korsin kännykkä clutch houkutteli, mutta en ostanut ja jälkeenpäin jäi harmittaa kun hinta oli niin matala ja käyttöä löytyisi.

Douglas on kosmetiikkakauppa kuten Kicks, Rossman ja Dm sekatavarakauppoja kuten Tarjoustalo, Sokos, Euroshop halpiskauppa ja Rewe ruokakauppa.

Mutta sitten muihin tuotteisiin, jotka myös pääsivät kuvattavaksi.Kosmetiikkaa tuli ostettua kun ne niin halpoja Saksassa. Uusi ripsiväri, peitepuikko, kajaali, luomivärin alle laitettava aine, joka pitää luomivärin paikoillaan ja huulikiiltoja. Manhattanin lips2last huulikiillot pysyivät koko päivän huulilla ja illalla sai tehdä töitä saadakseen ne pois, eli jos haluaa huulikiillon, joka pysyy niin suosittelen. Nivean perusrasvat ovat olleet eri testeissä parhaita rasvoja ja voittaneet kalliit merkkirasvat, joten niitä ostin isompana ja matkakokoisena, joka maksoi 0,50€ (Dm) ,jotta on aina laukussa mukana. Ponnarit on Primarkista 40kpl 1,50€. Pinkissä kyltissä lukee: nach dem Studium werde ich Prinzessin, eli suomennettuna: opiskelujen jälkeen minusta tulee prinsessa, jonka äitini minulle nappasi, koska valmistu korkeakoulusta ensi keväänä. Suukko boksi oli hauska lisä kaikkeen.


Sitten niihin ihaniin kynsijuttuihin. Euroshopista tollanen lääkkeenotto boksi eurolla, aion laittaa sinne kynsikoristelujuttuja. Asetooniton kynsilakanpoistoaine pumppupullossa on todella kätevä. Tarranauhaa, kasa kynsiteippiä ranskiksien tekoon ja paljon lakkoja.


Essencen lakat Dm:stä 1,50 kpl. Vasemmalta oikealle: 50, 82, 51, 52. punainen ja musta ovat tekstuurilakkoja. 


Color clubin 2013 kokoelmasta Gils about town: Pearl district, Wicker Park, The Uptown ja East Austin. Toinen oikealta vaikuttaa superherkulliselta.


Koristelu ja hoitolakat Dm:stä ja Rossmanista. Tolla edessä olevalla kynällä voi maalata itselleen ranskiksen, musta ja valkoinen on koristelulakkoja, joissa ohut sivellin sekä päässä oleva piikki niinkuin valkoisesta näkyy. Kynsinauha geeliä olen jo kokeillut ja siitä tykkää, vaikkei hunajan tuoksu oikein miellytä.

Tällaisia shoppailuja. Pian tikuttamaan ja lakat kynsille :)


6 kommenttia:

 1. Kuinka paljon sulla meni rahaa noihin meikkeihin ja kynsi juttuihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikee sanoo ku en kerralla ostanu, mut alle 50€ on kosmetiikka ollu.

   Poista
 2. Noi Color Clubit on Girl About Town -kokoelmaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ku pelastat näist lakkojen nimiongelmist:)

   Poista
 3. Ihan liiikaa kaikkii ihanii ostoksii :) ai että kun tekee mieli päästä nyt saksaan :D!!
  http://training-diaries.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itteeni jäi harmittaa ku sain jälkeenpäin kuulla et Kikon kauppa ois ollu lähel, mut ens kerral sit.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...