tiistai 8. lokakuuta 2013

5 vinkkiä paremmin kestävään lakkaukseen

Ärsyttävää, jos lakkaa kynnet ja heti seuraavana päivänä on lakasta lohjennut palanen. Välillä lakkauksia on mukava vaihtaa useinkin, mutta reissuun mentäessä sitä toivoo lakkauksien pysyvän pidempään kynsillä kauniina.

1. Käytä aluslakkaa

Aluslakka suojaa kynttä värjäytymiseltä, mutta sen päälle väri leviää myös kauniimmin, mikäli kynnen päällinen on epätasainen. Lakka pysyy paremmin aluslakan päällä.


2. Laita värilakkaa 2-3 kerrosta

Yksi kerros lakkaa on usein todella ohut, jolloin se ei välttämättä edes peitä kynttä. Useempi kerros antaa myös tukea ja vahvuutta kynnelle, jottei se lohkea heti.


3. Lakkaa myös kynnen päät

Tämän moni unohtaa, eli värilakkaa laitetaan myös kynnen "yli" kynnen päähän, jolloin väri ei heti lähde kulumaan kynnen päistä.


4. Käytä päällyslakkaa

Laita päällyslakkaa 2 kerrosta värilakan päälle. Kynnet saavat paljon osumaa ja lakat kuluvat, mutta kun päällä on päällyslakkaa, kuluu se läpinäkyvä päällyslakka päältä, mutta väri säilyy kauniina. Vedä myös päällyslakka kynnen "yli" kynnen päihin.


5. Lisää päällyslakkaa seuraavana päivänä

Vielä kerros päällyslakkaa suojaamaan. Päällyslakkaa voi lisätä myös myöhemmin, jos näyttää siltä että ne ovat jo kuluneet.

Toivottavasti näistä oli apua


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...