perjantai 4. lokakuuta 2013

Uusi banneri

Nyt on uusi banneri tehty ja kotini täynnä ympäriinsä lojuvia swatch tikkuja. Säilytän tikkujani värijärjestyksessä renkaissa, jotka roikkuvat kynsilakka kaapin sivussa. Banneria varten piti tikut irrottaa renkaista ja valita mitä värejä haluaisi käyttää. Mustat, valkoiset ja vihreät päätin ensikokeilun jälkeen laittaa lattialle sivuun kun eivät miellyttäneet silmään. Tämän jälkeen kaikki glitter, magneetti, crackle jne tikut laitoin viereiselle pöydälle sivuun, koska tähän kuvassa pääasiana oli värit. Lopullisen tikkuringin välistäkin tuli revittyä tikkuja pois, kun eivät kaikki mahtuneet. Kuvaan olen tyytyväinen, lattialla lojuvaan tikkukaaokseen en.


Siinä menee taas hetki ennen kuin tikut ovat taas nätisti sävyjärjestyksessä renkaissa.


Siinä vielä koiran mielipide mun sotkulle. 

Kuvan muokkasin iPiccy ohjelmalla, jota suosittelen muillekkin. Helppokäyttöinen ja vaikka englanti ei sujuisikaan on tekstin vieressä selkeä kuva. Ohjelma ei tunnista ääkkösiä, joten omassa bannerissani liitin tekstin a kirjaimen kohdalle kaksi tähteä, jotta sain ä:n. Leveyksien säätäminen on aina oma juttunsa, mutta itselläni se onnistuu kun laitan kuvan kooksi 994x600. Ja lopputulos näkyy yllä.

3 kommenttia:

 1. Mistä oot ostanut/tilannut noi sun tikkus ja paljonko maksoi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta ja maksoi 3,53€ 50kpl paketti. Tykkään noist luonnollisen värisist enemmän ku ne näyttää paremmin miltä väri näyttäis omalla kynnellä. Tässä linkki noihin mitä mä oon ostanu: http://www.ebay.com/itm/300679329473?ssPageName=STRK%3AMEWNX%3AIT&_trksid=p3984.m1439.l2649
   Mut toi myyjä muistaakseni nykyään vaatii kirjautumisen Paypaliin, mut se menee aika nopeesti. Jos et kuitenkaan haluu sinne kirjautuu nii otsikost löytyy sanoja, joita kantsii käyttää haussa. Hyvä myös katsoa et onko ilmaset toimitukset vai ei. Ne näkyy usein kuvan vasemmas reunas (free shipping).

   Poista
 2. Great info. I love all the posts, I really enjoyed, I would like more information about this, because it is very nice., Thanks for sharing..

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...