sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Lakat lentää, lopputuloksena liilaa

Huomenna olen lähdössä Saksaan, joten tänään halusin jotkut kivat lakkaukset viikon reissulle. Mielessä hieno ajatus kärkien leimaamisesta ja Water decalien laittamisesta. No hienoiksi suunnitelmiksi jäi. Ensimmäinen vaaleanpunainen ei peittänyt ja seuraava oli liian pinkki. Kaikki pois ja Flormarin wet look liilaa WL04 tilalle. Koostumukseltaan liian tuhtia, jolloin kerroksista tuli liian paksut ja lakka kuivu nopeasti, jolloin jätti rumat rajat. Harkitsin jo tästäkin lakasta luopumista. Leimaamiseen ei tämän jälkeen ollut enää aikaa joten decaleihin oli tyydyttävä. Yritin laittaa BLE:n Stickers decaleja ja suoritin kaiken ohjeen mukaan, mutta decalit eivät tarranneet kynteen, jolloin päätin laittaa pikakuivattajaa vähän väliin, lopputuloksena koko kuvio irtosi kalvosta mössöksi sormiin. Okei ei decaleja (muutama voimasana). Pikaluovuus kehiin, sugar crushi, teippiä, strassit ja nailart kynä esiin.


Tässä lopputulos. Ei Water decaleja, leimailuja eikä vaaleanpunaista pohjalakkaa. Hieman muuttui suunnitelmat, silti lopputulokseen ihan tyytyväinen. IsaDoran sugar crush pelasti nämä kynnet, jotka Flormarin wet look halusi pilata.

Kynsillä:

Flormar: WL04
IsaDora: Purple crush
Inglot: 38
strassi

Alla vielä käyttämät lakat, Senche unohtu kuvasta. Lakkoja olisi ollut pitkä rivi, jos olisin kuvannut myös ne lakat, jotka lopulta kuitenkin poistin.


4 kommenttia:

 1. Oi miten kauniit kynnet:) Sulla on todella paljon kynsilakkoja! Olisi upeeta lakkailla itsekin kynsiä, mutta oon niin hurahtanut ja koukuttunut geelilakkaukseen, joten niillä mennään. Ehkä vielä joskus itse teen geelilakkauksia:P

  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Suosittelen kyl kokeilemaan itse. Facebookin kynsikoristekirppikselt saa edullisesti tavaroita ja rakennekynsi ryhmäst vinkkejä:)

   Poista
 2. Kauniit :) Minullakin on tuo Flormar, se on aivan ihanan värinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo, toi Flormar on kyl nätti, mut en tykänny sen koostumuksesta tai koostumus sopisi paremmin lyhyemmille kynsille. Itellä ei yksi sutaisu riittänyt ja sitten kuivui jo kun laittoi seuraavan, jolloin jäi ruma raja.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...