perjantai 18. huhtikuuta 2014

Oletko kynsiharrastaja? Nämä tuotteet löytyvät kotoasi

Kynsiharrastajilla on muutakin yhteistä kuin kasa lakkoja. Laitoin alle asioita, mitä monelta kynsiharrastajalta löytyy. Voit olla kynsiharrastaja vaikka sinulta ei löytyisi mitään näistä, mutta saatat yllättyä kuinka monta kohtaa koskettaa myös itseäsi.

Helmer/Alex
Helmeri oli kova juttu vielä noin vuosi sitten ja IKEAsta kynsiharrastajat hakivat niitä kotiin eri väreissä, jopa keltaisena. Nyt Alexit nostavat suosiotaan, mutta silti monelta löytyy vielä metallinen Helmeri.



X-tran kynsilakanpoistoaine
Hinta-laatusuhteeltaan paras asetoonillinen kynsilakanpoistoaine. Nämä ovat välillä loppuuneet kaikista Suomen kaupoista.

Kynsienpaikkausvälineet
Osalla teepussit, osalla kynsiliima ja lasikuitu- tai silkkinauhaa ja osalla geelitarvikkeet, mutta kaikille on hätäensiapu kunnossa, jos kynsi lohkeaa.



Kynsitikut
Ensin swatchattiin kiekolle, nyt tikuille kun tajuttiin kuinka käytännöllisempiä tikut on kun välistä voi poistaa ne tikut mitkä ei miellyttä tai väliin lisätä uudet ostokset. Yleensä tikkuihin hankitaan vielä erikseen renkaat, jotka helpotta

Indielakka
Jonkun käsintekemä lakka on tietenkin hintavampi kuin isojen yritysten massatuotantolakat, mutta ainakin yksi indielakka on kaapista löydyttävä, jotta on "aito" kynsiharrastaja. Indielakoissa on usein se huono puoli, että niihin jää koukkuun, jolloin lompakko kevenee helposti.

Crackle ja/tai maneettilakka
Harva tykkää crackle tai magneetti lakoista, koska cracle lakat hajoavat kynnelle niin epätasaisesti ja ovat rumia ja magneettikuviota harvoin muodostuu kauniisti koko kynnelle mutta silti kaikilta löytyy ainakin yksi crackle ja magneettilakka.



Gina Tricot White
BND- blogin Sissi kehui monta kertaa Ginan valkoista lakkaa, jonka jälkeen muutkin kokeilivat ja testasivat toimivaksi, jonka jälkeen lakkoja hamstrattiin, jolloin nekin loppuivat hetkellisesti kaupoista. Kävi kauhea kuhina, mistä Ginasta lakkaa saattaisi vielä löytyä.

IsaDora Peeloff + hoitolakkoja
Kaikkien piti tätä saada, mutta lopputuloksena vaihtelevasti onnistumisia ja pettymyksiä. Senche Vite tai joku toisen merkkinen pikakuivattaja on ihan must ja samalla myös thinneri. Osa käyttää kynnenkovettajia ja osa luottaa taipuviin kynsiin ja käyttää vain kosteuttajaa. Kukin tyylillään ja kynsilleen parhaaksi katsomallaan tavalla.

Erilaisia lakkoja, joista kaikki yhtäkkiä innostuvat on enemmänkin, mutta postaus menisi vain lakkojen luettelemiseen.

Mitä listasta vielä puuttu? Kerro lisää mitä kynsiharrastajilta usein löytyy.


2 kommenttia:

  1. Aivan oikeassa olet ja kyllä löytyy täältä kaikkea mitä mainitsit :D <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tätä oli hauska kirjottaa kun sai pohtia näitä. Nauroin jo kirjottaessani tälle :D

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...