maanantai 28. huhtikuuta 2014

Cleon huhtikuu

Blogin kautta tuli huhtikuun Cleopatras Secret boksi, josta paljastui luonnonmukaisia tuotteita. Viime boksi keskittyi kosmetiikkaan niin tämän boksin voiteisiin. 


Ulkonäkö miellytti näissä kaikissa tuotteissa. Tuotteet vasemmalta oikealle: Caudalie All natural huulivoide, Balance Me Super toning body cream (kiinteyttävä ihovoide) ja Super toning body wash (kiinteyttävä vartalonpesuaine) sekä Frantsila Midsommer rose kuorintavoide.Balance Me tuotteet kiinteyttävät ihoa ja on 99% luonnonmukainen. Tuote tuoksuu katajanmarjan ja laventelin hyvältä yhdistelmältä. Purkissa tuoksu on voimakas, mutta iholle levitettynä raikas. Purkit on kätevänkokoiset mukaan otettavaksi. 


Caudalie all natural huulivoide on ollut jo kokopäiväisessä käytössä. Miellyttävän tuoksuinen tuote tekee huulista pusuhuulimaiset eikä tuotetta tarvitse levittää kuin yhden kerroksen. Levitin kerran kaksi tai kolme ja tuotetta meni vahingossa suuhun, jolloin maku ei ollut kovinkaan miellyttävä. No ruoaksihan tämä ei ole tarkoitettukkaan, joten yhdellä kerroksella saa todella hyvän lopputuloksen. 

Frantsila Midsummer rose kuorintavoide kasvoille. Tuote on suomalainen ja on todella hempeässä pakkauksessa. Tuubimainen pakkaus on toimiva kuorintatuotteessa. Tuote tuoksuu kevyen ruusuiselta ja ensimmäisen testikäytön jälkeen jätti ihon pehmeäksi.

Huhtikuun Cleopatras Secret boksin kokonaisarvo on 45,60€ ja boksi itsessään maksaa 19,90€/kk.4 kommenttia:

 1. Ihania tuotteita tuli paketista ^__^ Noiden kaikkien ulkonäkö on tosi suloinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tuli ja on kyllä kauniit pakkaukset noissa :)

   Poista
 2. Mä liityin kans Cleon tilaajaks ja sain tän huhtikuun paketin just. Kauniit pakkaukset ja laadukkaan oloisia kaikki tuotteet. Sydäntä lämmittää luonnonmukaisuus myös. Huulivoide on ihan #1 mä levitän sitä jatkuvasti huuliinii - siinä on ihana tuoksu ja pitää huulet pehmeinä.

  Hyvä postaus hyvästä yllätysboxista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäkin tykkään tästä boksista paljon. Sellaisia tuotteita, jotka tulevat mulla aina oikeasti hyvään käyttöön :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...