torstai 10. huhtikuuta 2014

Trendikynnet ja blogin käyntikortit


Tein postauksen, jossa kerroin kevään trendikynsistä. Postauksen kirjoittamisen jälkeen rupesin itselleni haluamaan samantyyppisiä. Ajatuksesta toteutukseen ja kynnet valkoisiksi. Idean piti tietenkin tulla siihen aikaan illasta kun nukkumassa pitäisi jo olla, joten lopputoteutus jäi pahasti viimeistelemättä. Ei anneta sen haitata vaan keskitytään "sisar hento valkoinen" ilmeeseen.


Kynsillä:

Essie: Blanc
Rival de Loop: Black
IsaDora: Gold crush


Postissa saapui myös blogin käyntikortit. Kuvasta piilotettu puhelinnumero. Kaupan päälle tuli kotelokin, tosin sisään mahtuu vain kymmenen korttia kerralla. 

4 kommenttia:

 1. Mistä tilasit ja paljonko maksoi noi käyntikortit? Ite en ole edes ajatellutkaan käyntikorttien teettämistä missään vaiheessa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vistaprintiltä tilasin 250 kpl 9,99€ ja kaupanpäälle tuli toi käyntikorttikotelo. Multa on välillä pyydetty blogin käyntikorttia ja niissä tilanteissa olis sellainen ollut kiva antaa, eikä töhertää muistilapun kulmaan tietoja:)

   Poista
 2. Käyntikortti idea oli ihan huippu hyvä ja varmasti kannattava juttu. Sain tästä hyvän kimmokkeen jos päätän tilta käyntikortteja. Mutta samaa asiaa olen kans miettinyt, että jos joku tulee kysymään blogia tai blogin osoitta niin olen kans muutamalle töhertänyt johonkin onnettomaan kauppalappuun. Vaikka ammatillisesti en tosiaankaan tee mitään blogian, mutta kyllä se ihan hyvä juttu olisi olla niitä kortteja edes pieni määrä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Ei tarvitse olla ammattibloggari vaan helpottaa tapahtumissa ja muualla kun ei tarvii ruveta etsimään paperia ja kynää, jotta voi blogin osoitteen kirjoittaa. Varsinkin jos 250 kappaletta saa noin kympillä. Sellasen vinkin voisin antaa, ettei välttämättä omaa banneria kannata kuvaksi laittaa, koska siihen mennessä että olet 250kpl saanut tuhlattua niin blogin banneri on muuttunut jo monta kertaa.

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...