torstai 3. huhtikuuta 2014

Kevään ja kesän 2014 kynsitrendejä

Koristelin kiekolle omia versioita catwalkien kynsistä. Pääasiallisesti koristelutyylit napattu New Yorkin muotiviikoilta. Nyt keväällä valkoinen on todella suosittua ihan pelkästäänkin, mutta myös pienten koristelujen kanssa. Koristelut ovat graafisia ja selkeitä. Kuvan alla kerron eri versioita samantyylisestä lakkauksesta, jotta jokainen löytää itselleen sopivimman koristelutyylin.


Vasemmalla oleva ristikko kuuluu eri versioina kynsille. Koristella voi myös lakkaamalla vain yhden suoran viivan pysty- tai poikkisuunnassa. Yksi vaihtoehto on laittaa muihin pystyviiva ja aksenttikynteen poikkiviiva.

Keskellä vasemmalla on kynnen juuresta kasvava kolmio, jonka voi toteuttaa palloglittereillä (kuvassa), strasseilla tai glitterjauhetta töpöttelemällä. Sopii hyvin myös nudelakan päälle.

Keskellä oikealla on "sormuslakkaus" eli kultainen paksumpi poikkiviiva, jonka voi toteuttaa hyvin myös kultaisella teipillä.

Oikealla on half moon ja myös kynnen kärki on lakattu mustalla. Tyylikäs kokonaisuus, joka on helppo toteuttaa myös muilla sävyillä.


Kesällä on enemmän värejä, mutta räikeimmät keltaiset neonit on jätetty kuitenkin sivuun. Kevään graafisuus ja selkeys jatkaa kesään.


Vasemmalla kynsi lakattu cremelakalla ja kärkeen laitettu mattaavaa lakkaa, jolloin lakasta muodostuu heti mielenkiintoisempi. Tämän voi toteuttaa myös toisinpäin, eli mattaa kynnelle ja kirkas kärkiin.

Keskellä vasemmalla on väreillä leikitty ranskislakkaus, joka toteutuu myös oikeassa reunassa, tosin hillitympänä. Oikealla olevan kynnen viilasin pyöreämpään muotoon, jotta näkee lopputuloksen myös niissä, koska kaikille ei talttoja kuitenkaan ole. Pyöreissä kärjissä myös lopputulos on erinäköinen.

Keskellä oikealla on todella suosittu koristelu, eli cremelakka alla ja musta sirppi toisessa reunassa. Tämän haluan ehdottomasti omilla kynsillänikin toteuttaa.

Kunhan päästään lähemmas kesää, tulee kesätrendejä varmasti lisää. Aiotko toteuttaa joitain koristeluja omilla kynsilläsi?

4 kommenttia:

 1. Ensimmäisen kynnen idea ja alimman kuvan kolmannen kynnen idea kiinnostaa ja heti tekisi mieli kokeilla!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alemman kuvan kolmas koristelutyyli munkin suosikki. Tuollaiset tullaan myös mun kynsillä jossain värimaailmassa näkemään varmasti:)

   Poista
 2. Todella kiva postaus! Olisitko voinut kertoa, minkä merkkien catwalkeilta bongasit nämä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täydensin tekstiä, eli New Yorkin muotiviikoilta, joissa Essie, OPI, Sally Hansen ja Butter London olivat koristelemassa mallien kynsiä:)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...