sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

6 vinkkiä kynsilakan poistoon

Lukijalta tuli toive, että kertoisin parhaat vinkit kynsilakkojen poistamiseen. Harvalle kynsilakkojen poistaminen on nautinto vaan enemmänkin suorite, joka pitää tehdä mielellään nopeasti, jotta pääsee itse asiaan, eli kynsien lakkaamiseen uusilla kauniilla sävyillä. Kokosin alle kuuden kohdan vaihe vaiheelta vinkit kynsilakkojen tehokkaaseen poistamiseen.1. Käytä vanulappuja. Vessa- ja talouspaperi imevät aineet itseensä, jolloin poistoainetta kuluu turhaan.

2. Asetoonillinen vai asetooniton postoaine. Asetoni kuivattaa kynsiä, mutta poistaa lakat yleensä nopeammin, joten tee päätös kumpaa haluat käyttää. Jos itselläsi on kuivat kynnet, käytä asetonitonta. Itse käytän kesäisin asetonillista ja talvisin asetoonitonta, koska talvi kuivattaa kynsiä.

3. Ota poistoainetta reilusta vanulapulle ja paina kynttä vasten. Anna vaikuttaa 10-20sekuntia ja pyyhkäise. Jos lakkaa on kynnellä vain yksi kerros vähempi poistoaineen "muhiminen" riittää. Jos taas lakkaa on useampi kerros, tarviitaan myös poistoaineen pidempää vaikutusaikaa. Älä jää hinkkaamaan kynsilakkoja pois.

4. Jos lakkaa jää vielä pieniä määriä kynnelle, kasta pumpulipuikko poistoaineeseen ja posta pienet lakanjämät. Tällä saa tehtyä tarkkaa työtä.

5. Pese kädet, jotta poistoaine ei jää sormiin.

6. Rasvaa kädet, jotta kynnet saavat kosteutusta poistoaineen jäljiltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...