maanantai 21. huhtikuuta 2014

Pääsiäisen tapahtumat ja kampaukset

Pääsiäisvapaat meni auringosta nauttiessa, tapahtumissa juostessa ja saksalaisesta seurasta nauttiessa. Tuli tehtyä kynsiä, meikkejä ja kampauksia. Tuli nautittua syntymäpäivistä, tupareista ja ristiäisistä. Paljon mahtui neljään päivään ja joka aamu tuli syötyä aamupala omalla terassilla. Kunhan joku ilta kerkeää niin jättitrampoliinin kasaus olisi seuraavana.


Tässä nutturaa ja meikkiä ystävän syntymäpäiville ja sieltä jatkettiin Maxineen. Ilta oli pitkä, joten halusin laittaa hiukset nutturalle, jotta pysyvät koko illan eikä koko ajan tarvitse olla harjaamassa tai asettelemassa niitä vaan voi keskittyä olennaiseen, eli ystävien kanssa olemiseen.


Tässä nuttura näkyy paremmin. Tuon kanssa sopii hyvin jokin hiuskukkanen kiinni laitettavaksi. 


Meikki oli melko kevyt, lämpöisten kelien ja kevään valoisuuden takia ei tehnyt mieli tehdä pandasilmiä. Huulet kuitenkin laitoin kauluspaitaan sopien.Tässä meikki ja kampaus, jolla menin ristiäisiin. Ne pidettiin karhusaaren huvilassa, jonne sopi hieman hempeämpi olemus siksi vaaleanpunainen mekko ja helmet kampauksessa. Nuttura toteutettu erilailailla kuin ylemmissä kuvissa oleva. Kampauksessa ei ole mitään täytettä vaan täytteenä on käytetty omaa tukka, jota itselläni on paljon. Yleensä suurin ongelma on saada nuttura pysymään inhimillisen kokoisena, koska helposti levähtää pienen pään kokoiseksi palloksi. Voisin joskus tehdä myös tutoja näistä.


Loppuun pääsiäiskuva. Kiitos pääsiäinen, oli mukavaa. Vappua odotellessa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...