lauantai 12. huhtikuuta 2014

Purkkishoppailua

Kauppoihin tulee koko ajan enemmän ja enemmän ekologisia tuotteita ja vaikka en mikään ituhippi olekaan on kuitenkin hienoa, että ollaan menossa oikeaan suuntaan. Olen ollut Ginan toppien fani niin kauan kunnes puin Seppälän 'organic cotton' topin, joka on ihanan pehmeä ja miellyttävän tuntuinen ihoa vasten. Tänään törmäsin Kappahlissa ekovaatteisiin, joita niin mielelläni olisin halunnut ostaa kun olivat niin ihanan tuntuisia, harmillisesti vain muuten malli ei miellyttänyt silmää. Jään odottelemaan.


Tänään kuitenkin tuli ostettua kaikkea muuta kuin ekologista kun tarkoituksena oli täydentää loppuneet tuotteet ja lyhentää ostoslistaa. Lumenen CC puuterini vetelee jo viimesiää, joten oli hankittava uusi. Pienet kumilenksut ovat käteviä pikkulettejä tehdessä ja Iberon bambu harjaa halusin testata, mutta itselläni niin paljon hiuksia, ettei selvitä kuin pintatakkuja.Tigerista ostin kolme tuollaista kosmetiikkatelinettä 3€/kpl. Toiseen mustat/valkoiset nail art lakat ja eturiviin kynsiliimat. Kahteen muuhun meni huulipunat järjestykseen.


Akryylivärejä esin one stroke kukkasien tekoon ja muuhun kynsien koristeluun. Sydämen ja tähden muotoiset paperileikkurit, joiden avulla voi helpottaa kynsien koristelua kun painaa esim teipinpalasen läpi ja sen jälkeen teippi kynnelle niin muodot on valmiit.


Olen ostanut aitoja invisibobbleja, mutta ne ovat todella ohuet ja sotkeentuvat helposti pitkiin luonnonkihariin hiuksiini, joten halusin testata näitä Ninjan paksumpia versioita. Saa helposti irti hiuksista ja toimii aivan samanlailla kuin aidot bobblet, joten omissa hiuksissani nämä ovat parempia. Jos sinulla on hennot ja ohuet hiukset, saattavat aidot bobblet olla parempia. IsaDoran Twist-up gloss stick sävyltään 11 Poppy peony on uusi suosikkini. Tämä on aina töissä mukana. Tuoksuu vaniljalle ja kosteuttaa huulia sen verran, ettei huulirasvalle ole ollut tarvetta. Väri on nätti ja sopii kuitenkin arkeen.

2 kommenttia:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...