maanantai 14. huhtikuuta 2014

Protskupatukat

Nyt valloillaan oleva fitnessbuumi on saanut proteiinituotteiden valikoiman hurjaan kasvuun. Itse keskityn vaan uutuustuotteisiin ja jätän fitness intoilut muille. Buzzadorin kautta sain testattavaksi proteiinipatukoita.


Patukoita tuli kymmenen kappaletta, joista osa meni heti kavereille, jotka käyvät enemmän salilla. 

Yhden patukan sisältö (60g)
energia 214kcal
proteiini 24,1g
hiilihydraatit 14g
- josta sokereita 1,5g
- josta polyoleja 12g
rasva 7,9g
- josta tyydyttynyttä 4,5g
ravintokuitu 5,0g
suola 0,52g

Sokereita on vähän, mutta sen sijaan ne on korvattu makeutusaineilla. Ainesosaluettelo on hieman epämääräinen ja keinotekoisia aineita sisältävä. Patukka tuoksuu oikeasti suklaalle ja alkumaku on myös hyvä, mutta jälkimaku on jauhoinen. Olen syönyt parempiakin patukoita, mutta kyllä tämä keskivertoa parempi kuitenkin on. Osalle tämä oli liian makea, itse makeansyöppönä ei todellakaan ollut. 


Haluatko myös Buzzadoriksi?

Buzzadorina voit hakeutua mieleisiisi kampanjoihin, joissa saa tuotteita testattavaksi ja ystäville jaettavaksi. Tuotteista annetaan oma rehellinen mielipide. Kampanjan lopuksi omista kokemuksista ja mielipiteistä kootaan raportti Buzzadoriin, jota kautta kampanjan tilaaja saa totuuden mukaista tietoa kuluttajien mielipiteestä ja kiinnostuksesta kyseistä tuotetta kohtaan. Jos olet kiinnostunut testaamaan uusia tuotteita, rekisteröitymään pääset täältäVoit laittaa minut suosittelijaksi eli pitkatkynnet.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...