keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Uusi lightbox, päivänvalolamppu ja katsaus kauneustyöpisteeseen

Postissa tuli tänään ostamani korviksien takaosat, jotka tulevat itse tekemiini kynsilakkakorvakoruihin. Eilen käytiin käytiin meillä asuvan saksalaisen kanssa IKEAssa ostamassa uuteen lightboxiini jalkalamppu lisälampuksi. Samalla mukaan tarttui pieniä vaniljantuoksuisia kynttilöitä ja laatikoston pohjalle laitettavaa stopparimateriaalia, että kaikki pikkutavarat pysyisivät paikoillaan.


Hieman alakautta otettu kuva kynsipöydästäni (oma postaus täällä), kynsilakkakaapista (oma postaus täällä), Alex laatikostosta ja lightboxista. Päivänvalolamppuja on kaksi, joista liila ostettu Tigerista 8€ ja vasemmalla oleva iso jalkalamppu eilen Ikeasta 15€. 


Lightbox on 40 X 40cm kokoinen ja maksoi n.8€ ebayssa. Mukana tuli valkoinen, sininen, punainen ja musta taustakangas, joita ei kuvissa näy koska haluan silittää taitokset miedolla lämmöllä pois ennen käyttöä.   


Tämä kuva otettu lightboxin sisältä. Valaistus on toimiva ja väri oikea. Kyseessä äitini itsetekemä kosmetiikkakori, johon laitan blogiin tulevat kuvattavat tuotteet. 


Loppuun vielä tunnelmavaloa vaniljantuoksuisesta lämpökynttilästä.2 kommenttia:

  1. Sama kynsipöytä ja sama lightbox (tosin hieman pienempi). Selvästi olen valinnut oikeat tuotteet jos niitä muiltakin kerta löytyy :D

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...