maanantai 31. maaliskuuta 2014

Liilat holot ja Saksan tuliaiset

Täällä ollaan flunssassa, joten blogi on saanut uuden bannerin, taustakuva on vaihtunut ja oma pikkukuvakin on uusi Facebook sivua unohtamatta.


Kynsillä:

Zoya: Mira
Northern Star: Final Girl
Rival de Loop: White
Veryme: Black deco


Edgy Polishin Northern Star merkkinen ja Final girl niminen lakka on kaunis, mutta peittää huonosti, joten laitoin alle Zoyan Miran cremelakkaa kaksi kerrosta ja päälle kerroksen Final Girl hololakkaa. Lopputulos miellytti itseäni sen verran, etten halunnut lähteä tekemään suuria koristeluja, joten valkoiset ja mustat nail art viivat saivat riittää.

Alla käytetyt lakat:


Saksassa asuva veljeni tuli käymään Suomessa, joten sain myöhäisen synttärilahjan:


Kiko 261 ja Kiko 465


Vasemmanpuoleinen 261 on tarkoitus laittaa esim cremelakan päälle. Sävy on hieman liilaan taittava. Oikeanpuoleinen 465 on denim sininen mattalakka, joka peittää kahdella kerroksella ja levittyy hyvin. Päälle sain asetoonitonta Belenin kynsilakanpoistoainetta, joka itselläni jatkuvassa käytössä. 

4 kommenttia:

  1. Moi! Voisitko tehdä postauksen, jossa annat vinkkejä kynsilakan poistoon ja olisi kiva jos kuvaisit videolle liukuvärjäyksen ja vesimarmoroinnin. Olen tainnut kysyä nistä jo ennenkin(?). :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo muistan, että olet kysynyt. Olen jo yrittänyt toteuttaa, mutta kamerani ei tarkenna kovin lähelle videotilassa, jonka vuoksi ei videolta näe lähelle mitä olen tekemässä. Tämän vuoksi minulla on kuva kuvalta postaukset niin vesimarmoroinnista kuin liukuvärjäyksestäkin. Vinkit kynsilakan poistoon postauksen voin tehdä :)

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...