lauantai 3. toukokuuta 2014

Reissua, miittiä, vappua ja muita kuulumisia

Kevät on aina vauhdikasta aikaa kun tapahtumia on joka puolella ja valmistaudutaan kesään. Itse valmistaudun hevoseni kanssa kesähommiin, kynsibloggaajien miittiin, Saksan reissuun ja kaikenlaisiin tapahtumiin.

Kynsiblogaajien miittiin on vielä neljä paikkaa jäljellä. Jos haluat mukaan niin ilmottautumislomake löytyy täältä. Jos joku kohta ei täyty (esim postaustahti) niin ilmottaudu rohkeasti vain mukaan ja katsotaan blogi sitten tapauskohtaisesti läpi. Maanantaina pidetään Hannan ja Suvin kanssa miittijärjestely palsua, jossa suunnitellaan miitin ohjelmaa ja käytännön järjestelyjä.

Perjantaina olen menossa Saksaan ystäväni ja veljeni luokse. Ohjelmaan kuuluu Primark, Kiko ja dm ainakin. Jos tiedät hyviä liikkeitä Frankfurtissa tai Darmstadtissa niin saa vinkata. Kikon lakkoja tulee ainakin kannettua Suomeen ja dm:stä Essenceä ja P2 myös.

Vappu meni ystävieni ja saksalaisten seurassa. Näytettiin saksalaisille kuinka Suomessa Vappua oikein vietetään ja onnistuttiin siinä hyvin.


Nuo superpitkät luonnonkynnet, jotka kuvassa näkyy on nyt viilattu lyhyemmiksi. Itsestäni kynteni tuntuvat nyt lyhyiltä mutta muut eivät edes huomanneet eroa kun kerroin, että viilasin kynnet. Lähikuvista tulette huomaamaan, että kynnet ovat lyhyemmät. Noidankynnet ovat muuttuneet kauniiksi ja naisellisemmiksi kynsiksi. Kuvia tulossa pian.

Huomenna pikkusiskon syntymäpäivät, jonne kakku leivottu ja ihanat prinsessalahjat hankittu. Elämä on juhlaa, nautitaan siitä.

1 kommentti:

 1. Haastoin sinut!

  Tässä säännöt haasteelle:

  1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään
  2. Haastetun pitää vastata haastajan 11 kysymykseen(lue blogistani)
  3. Haastetun pitää keksiä 11 uutta kysymystä uusille haastetuille
  4. Haastettujen tulee valita 11 blogia , joissa on alle 200 lukijaa
  5. Sinun tulee kertoa kenet haastat
  6. Ei takaisin haastamista

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...