maanantai 24. maaliskuuta 2014

Consult Ladyn blogi-ilta

Oltiin kauneusbloggaajien kanssa Consult Ladyn blogi-illassa. En ole ennen käynyt Korsossa, joten nyt sielläkin tuli pistäydyttyä. Ihan kuin ulkomailla olisi, sen verran erilaista oli. Jokainen kivitalo oli erilainen ja erikokoinen. Consult Lady näkyi juna-asemalle, joten välissä ei voinut eksyä. Sisälle astuessa ei silmiä saanut irti niistä kynsilakkahyllyistä. Heillä käymiseen ei tarvitse y-tunnusta vaan jokainen saa käydä siellä ostelemassa. Samoin he tarvitsevat koulutusmalleja jatkuvasti muun muassa ripsienpidennyksiin, kestomaskaraan ja sokerointeihin. Eli jos edullisesti haluat itsellesi esimerkiksi rakennekynnet niin ota yhteyttä Consult Ladyyn.


Aluksi meille esiteltiin kaikki Consult Ladyn tuotteet, eli lakkojen lisäksi heillä on meikkejä, rasvoja, ripsiä, raksutarvikkeita jne. Kuitenkin itseäni himotti eniten Consult Ladyn maahantuomat China Glaze lakat. Tarjolla oli myös pientä syötävää, jotka itseltäni menivät pääosin ohi kun kyykin hyllyjen edessä.Myynnissä oli myös nail art lakkoja ja erilaisia koristeita.


Taisin mä kaksi suklaata popsia. Nam.


Consult Ladylta saatiin kaikki Mirabellan huulikiilto, Bodu drench rasva ja yksi China Glaze lakka. Itse valitsin vasemmalla olevan Adoren. Muut lakat ovat Get outta my space, Flip flop fantasy, 2nite ja Hyper haute. Päälle sain vielä silmänympärysvoide testerin. 

6 kommenttia:

 1. Tuo näyttää paratiisilta! Täytyy vähän tutustua yrityksen nettisivuihin.:)

  VastaaPoista
 2. Oih! Näytttää aika herkullisilta nuo China Glazen hyllyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kauhee valinnanvaikeus päättää mieleiset kun ei nyt kaikkea kuitenkaan viittinyt ostaa :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...